Δεν ξέρουν τι τους γίνονται και ο ένας αποδομεί τον άλλο – «Όχι» Σαρηγιάννη για Πάσχα στο χωριό

Κοινοποίηση:
Δημοσθένης Σαρηγιάννης

Είμαστε στην αρχή μιας πορείας αποκλιμάκωσης πανελλαδικά και στην Αττική και σιγά σιγά και στη Θεσσαλονίκη, δήλωσε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο καθηγητής Περιβαλλοντικής Μηχανικής του ΑΠΘ Δημοσθένης Σαρηγιάννης.

«Θα πρέπει να μη ρίξουμε τις άμυνες, να τηρούμε τα μέτρα προστασίας και τις μάσκες, τις αποστάσεις κλπ και να μεγιστοποιήσουμε την εφαρμογή των self test», τόνισε ο κ. Σαρηγιάννης επισημαίνοντας ότι υπάρχει πίεση στο σύστημα της υγείας.
«Στα 250.000 selt test που έγιναν το σαββατοκυριάκο και τη Δευτέρα βρέθηκαν περίπου 600 ασυμπτωματικοί, πράγμα που δείχνει ότι οι πιθανότητες να κολλήσουν αυτοί οι άνθρωποι άλλους είναι πολύ μεγάλες. Θα βρούμε από αυτούς και άλλους από την ιχνηλάτηση» πρόσθεσε.
Σύμφωνα με τον καθηγητή, η αποσυμπίεση στις ΜΕΘ θα έρθει προς το τέλος του μήνα.

Για το Πάσχα ο κ. Σαρηγιάννης είπε ότι θα προτιμούσε «να μην κάνουμε στο χωριό γιατί θα ήταν καλό να κάνουμε ένα καλό καλοκαίρι, να μην γκρεμίσουμε αυτό που θα έχουμε χτίσει έως τότε, να το διατηρήσουμε και να το στερεώσουμε».

Τέλος εμφανίστηκε επιφυλακτικός για το άνοιγμα της εστίασης στον απόηχο των κορoνοπάρτι.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ποιους κοροϊδευεις ρε Σαρηγιαννη;
    Ουτως ή αλλως το Καλοκαιρι “πεφτει” ο ιος.

  2. Μία απλή ερώτηση.Από πότε έγινε ειδήμων γιά τό κορωνοιό ό κ.Σαρηγιάννης τού οποίου τό επάγγελμα είναι τά σκουπίδια,τά απορρίμματα καί τά απόβλυτα;
    Γιάννης Λάκων

Leave a Response