Δεν καταλαβαίνουν τίποτα οι γύφτοι! Γλεντάνε καθημερινά και δεν χαμπαριάζουν από κανόνες και κορωνοϊούς!

Κοινοποίηση:
makeleio2

Καταγγελία από αναγνώστη δεχθήκαμε πριν από λίγο σχετικά με την συμπεριφορά των γύφτων και τα γλέντια που γίνονται καθημερινά στους καταυλισμούς τους.

“Οι γύφτοι τώρα δεν την ξαναπατάνε! Ό,τι κάνουν το κάνουν χωρίς live μεταδόσεις! Γλέντια στα σπίτια τους σχεδόν κάθε μέρα. Εδώ στα Άνω Λιόσια, οι σφαίρες πέφτουν βροχή, στο Ζεφύρι ακούγονται συνεχώς πυροβολισμοί και μουσικές. Εκεί η υποδιεύθυνση Δυτικής Αττικής δίπλα τους και σφυρίζει αδιάφορα”.

Μάλιστα ο αναγνώστης μας, μάς έστειλε και ένα μήνυμα δημότη που αναφέρεται στη σελίδα fylikanea.gr: “Αυτή τη στιγμή στην οδό……… στην Κάτω λίμνη Ζεφύρι έχουν βγει όλοι οι  γύφτοι και ψήνουν, γλεντάνε στο δρόμο, στα πεζοδρόμια χωρίς τύψεις χωρίς να τους νοιάζει τίποτα!! Που είναι η δημοτική αστυνομία; Που είναι ο δήμος να τους μαζέψει να τους βάλει σε μια τάξη”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Ο/Η Γεώργιος-Χαράλαμπος Κατρακίλης (Αντίοχος Αχαρνεύς) λέει:

    Υπάρχει άμεση καί πρακτική λύση επί του θέματος. Η “Αδολφική” αγάπη για αυτούς. Όπως δηλαδή ο Αδόλφος Χίτλερ τους εξόντωσε κατά μεγάλο βαθμό, ας τους γενοκτονήσουμε καί εμείς. Εξ άλλου, τί προσφέρουν στον Πολιτισμό;

  2. Ψηφαλακια τους είναι…. Τα ταΐζουν τα ζώα κιόλας…… Οι δήμοι…

  3. Δεν είμαι ρατσιστής, αλλά οι τσιγγάνοι παρουσιάζουν, μέχρι στιγμής, ανοσία στον κορονοϊό! Δεν κοιτάνε οι γιατροί μήπως και έχουν τίποτα αντισώματα και σωθούμε κι εμείς, να φανούν και αυτοί μια φορά χρήσιμοι σε κάτι; και δεν πειράζει που θα τους πούνε ρατσιστές, θα είναι για καλό σκοπό!!!

  4. Ο λαός βαράει νταγκλες ,υπάρχει κανένας άξιος πατριώτης να κυβέρνηση την Ελλάς να καθαρίσει ο τόπος;;

  5. Τους γύφτους δεν τους πλησιάζουν οι δημόσιοι υπάλληλοι της αστυνομίας καθώς τους φεύγουν τα τσίσα.

Comments are closed.