24/09/2020 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | makeleio.xios@gmail.com | efimerida@makeleio.gr

“Δεν έχει καμία βάση ότι…”: Ο Υπάτιος Πατμάνογλου σπάει την σιωπή του για την αποζημίωση από τον Mr. Jumbo! Ποια είναι η αλήθεια; (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Τι δήλωσε ο δικηγόρος του σε τηλεοπτική εκπομπή

Απαντήσεις για την εν λόγω αποζημίωση, του 1.200.000 ευρώ, η οποία προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις, έδωσε στην εκπομπή του Star ο δικηγόρος του Υπάτιου, Ιωάννης Ντεμογιάννης.

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου στο δυστύχημα έχασε γυναίκα και παιδί μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου. Όπως ανέφερε ο δικηγόρος του ανέφερε πως έχει εκδοθεί η απόφαση και ότι το ποσό των 1.200.000 ευρώ που επιδικάστηκε είναι για όλους τους συγγενείς, και της Αποστολίας και του μικρού Παύλου (της συζύγου και του γιου του Υπάτιου Πατμάνογλου).

Τα άτομα που διεκδικούν αυτό το ποσό είναι 9. Συγκεκριμένα, ήταν 10 τα άτομα, ωστόσο, το ένα άτομο (η γιαγιά του Υπάτιου) απεβίωσε, επομένως οι ενάγοντες έχουν μειωθεί στους 9 και το ποσό δεν μοιράζεται ισόποσα.

Επίσης, τόνισε πως το ποσό επιδικάστηκε και στην ασφαλιστική εταιρεία και στον κύριο Βακάκη, τον Mr Jumbo. Δείτε την αναλυτική απάντηση του δικηγόρου Ιωάννη Ντεμογιάννη:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Οσο και να προσπαθησουν καποια σαιτ και εκπομπες να πουν για τα λεφτα, καλα κανει,δεν θα τα παρει ολα αυτος… ΤΡΙΧΕΣ… αν υπηρχε αγαπη για τα ατομα που εχασες, ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΕΙΣ λεφτα… δεν εξαργυρωνεις την αγαπη που ειχες και σου ειχαν τα ατομα με λεφτα και μαλιστα οταν τα ατομα αυτα τα ειχες ΔΙΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΣΥ. ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ…ΟΡΑΤΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Leave a Response