«Δεν έκλεισα μάτι όλη νύχτα» – Κοιμήθηκαν χωριστά Τατιάνα Στεφανίδου και Νίκος Ευαγγελάτος

Κοινοποίηση:
newego_large_t_1401_106744706

Ερωτήσεις για την πορεία του γάμου της Τατιάνας Στεφανίδου με τον Νίκο Ευαγγελάτο εγείρει η νύχτα, όπου κοιμήθηκαν χωριστά, με την παρουσιάστρια να παραδέχεται πως δεν έκλεισε μάτι όλη νύχτα.

Οι δυο τους είναι παντρεμένοι εδώ και 17 χρόνια, σε ένα γάμο απόλυτα επιτυχημένο, αφού μέχρι σήμερα δεν κρύβουν τον έρωτά τους και δείχνουν να είναι δημιουργημένοι ο ένας για τον άλλο.

Σε μία από αυτές τις περιπτώσεις είχαν αναγκαστεί να κοιμηθούν χωριστά. Πρόκειται για την νύχτα, όπου ο Ευαγγελάτος παρουσίαζε τις εκλογές στην Κύπρο, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να γίνει κάτι τέτοιο και, φυσικά, η Στεφανίδου δεν αρεσκόταν σε αυτή τη λύση, καθώς όπως μαρτυρά, ποτέ ξανά δεν είχαν κοιμηθεί χωριστά.

«Στα 16 χρόνια που είμαστε μαζί δεν έχουμε κοιμηθεί ούτε ένα βράδυ χώρια. Με μοναδική εξαίρεση τη νύχτα που παρουσίαζε τις εκλογές στην Κύπρο. Ούτε βγαίνει ο καθένας μόνος του, όπως κάνουν άλλα ζευγάρια, εκτός αν πρόκειται για επαγγελματικό ραντεβού. Ο Νίκος, από τότε που με γνώρισε, δεν πήγε ούτε στο γήπεδο με τους φίλους του. Και επειδή είναι ένα ισχυρό στοιχείο στη σχέση μας, φρόντισε να εκφράσει τις ανάγκες του από την αρχή και εγώ τις ακολούθησα. Του αρέσει τόσο πολύ η συντροφικότητα και η επικοινωνία, που ακόμη και όταν είμαστε έξω μαζί, ο νους του είναι να γυρίσουμε πίσω στο σπίτι μας», είχε αναφέρει η ίδια σε συνέντευξή της.

Στη συνέχεια, όταν ερωτήθη για το αν μπόρεσε να κλείσει μάτι εκείνο το βράδυ, απάντησε πως «η αλήθεια είναι πως όχι. Όταν έχεις συνηθίσει να κοιμάσαι με τον σύντροφό σου, είναι πολύ παράξενο να ξαπλώνεις σε ένα άδειο κρεβάτι. Και το πιο περίεργο ήταν ότι, παρόλο που έχω ζήσει πολλά χρόνια μόνη μου και έχω σπουδάσει και στο εξωτερικό, με έπιασε ξαφνικά μία ανασφάλεια που σοκαρίστηκα και εγώ η ίδια με την αντίδρασή μου. Έκλεισα τα πατζούρια του σπιτιού, έβαλα τον συναγερμό και ένιωσα σαν τα μικρά παιδιά που φοβούνται στο σκοτάδι. Θέλεις η συνήθεια, θέλεις που είναι το άλλο μου μισό, αισθάνθηκα πραγματικά πολύ περίεργα».

Πηγή: athensmagazine.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ναι γιατί δεν κάλυψαν την καταστροφή στο Λίβανο ……..

  2. Αχαχαχαχαχα μου αρέσει που τα λέει και τα πιστεύει κιόλας !!!!

Comments are closed.