Δεν άντεξαν τελικά οι Τουρκολάγνοι! Μητσοτάκης και Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος θα είναι μαζί στο Ground Zero

Κοινοποίηση:
Κούλης Ελπιδοφόρος

Τελικά, ο πρωθυπουργός θα συναντήσει τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής, Ελπιδοφόρο, στη Νέα Υόρκη.
Όπως ανακοινώθηκε: Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης την Παρασκευή θα επισκεφθεί το Ground Zero, όπου θα έχει συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο, ο οποίος θα τον ξεναγήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Από ένα πιόνι του τούρκου οικουμενικού τράγου δεν θα μπορούσαμε παρά να περιμένουμε την γελοία δικαιολογία πως είναι υπέρ του διαλόγου με τις άλλες θρησκείες και δεν είχε ενημερωθεί για την παρουσία του κατοχικού ηγέτη Ερσίν Τατάρ στην εκδήλωση, κάνοντας σαφές ότι εάν το γνώριζε δεν θα αποδεχόταν την πρόσκληση.Και όταν τον είδε αντί να σηκωθεί και να φύγει ήταν παρών και χαμογελούσε κιόλας. Αν κρίνει κάποιος από την ξυρισμένη γενειάδα του δείχνει πολύ κοσμικός και ανοιχτός σε καθετί που τον προβάλλει έτσι ώστε να αποτελεί τον διάδοχο του τούρκου οικουμενικού τράγου.Κακώς τον αποδέχεται η ομογένεια καθώς μελλοντικά θα είναι τούρκος υπήκοος.

  2. Κωλοφορος και εωσφορος θα ελεγα! Ουτε μια τριχα απ τ αρχιδια του μακαριστου Χριστοδουλου! Επιλογη του τουρκοσπορου και σιωνιστη Βαρθολομαιου! Επιταγες USA ειν αυτες!

    1. χα χα χα γρηγορα στο γιατρο σου

  3. Ο ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ ΠΡΟΑΛΕΙΦΕΤΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΑΧΡΗΣΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥ ΠΟΥ ΧΑΡΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΑΞΙΟΥ ΗΓΕΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ.ΠΛΕΟΝ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΥΣΕΙ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣΧΕΤΙΣΤΑΣ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ ΟΤΑΝ Η ΦΡΕΓΑΤΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥ.

Comments are closed.