Δείτε χάρτη! Η ΑΟΖ με κίτρινο χρώμα που θα κάνει δώρο η Ελλάδα στην Τουρκία

Κοινοποίηση:
aoz_ellada_-_italia_1 (1)

Παρακάτω δημοσιεύουμε το μήνυμα αναγνώστη μας

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Κ.ΧΙΟ

Σας στέλνω χάρτη με την μερική οριοθέτηση Ελλάδας-Αιγύπτου.(η μαύρη γραμμή)Η κιτρινη γραμμή και οι κίτρινες γραμμές μέσα στο κόκκινο χρώμα που ειναι η ΑΟΖ της Ελλαδας θα πάει μάλλον δωράκι στην Τουρκία…Το oruc reis είχε φτάσει ακόμα και μέσα στην μερική οριοθέτηση Ελλάδας -Αιγύπτου(με μαυρο) Το oruc reis κατευθύνεται με αργη ταχύτητα πάλι μεσα στην Ελληνική ΑΟΖ(κόκκινο χρώμα με κίτρινες γραμμές) αλλά όπως ειπα και πριν αυτό το κομμάτι πάει για δώρο στην Τουρκία γι αυτό και η Ελλάδα έκανε μερική οριοθέτηση με την Αίγυπτο………το “μερικη” οριοθέτηση ήταν ορολογία για τον απλό λαουτζίκο για να μην φανεί η προδοσία αν το ελεγαν οριοθέτηση Ελλαδας Αιγυπτου( μόνο με μαύρο χρωμα)Στην ουσία είναι μερική οριοθέτηση όχι για τους Έλληνες αλλά για την Αίγυπτο.Οι κιτρινες γραμμές μεσα στο κόκκινο χρώμα ειναι το υπόλοιπο κομμάτι που θα οριοθετήσει την ΑΟΖ η Αίγυπτος με την Τουρκία!!!

aoz_ellada_-_italia_1 (1)

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. μερικοι ρωτανε γιατι καναμε αοζ με την αιγυπτο μονο τη μιση ροδο hellow ….. την αλλη μιση πρεπει να κανουμε με την τουρκια

  2. Διαλεξε μια απο τις κιτρινες που χαραξες να δεις το τριγωνο που θα παρουμε. Οι Τουρκοι θα θελουν το μικρο, εμεις το δευτερο για να ακουμπαμε Κυπρο. Θα παρει κατι και η Αιγυπτος. Αυτα ειναι δεδομενα. Τα δυσκολα ειναι στο Αιγαιο.

Comments are closed.