Δείτε πως είναι 18 χρόνια μετά ο νικητής του πρώτου Big Brother (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
bb5-bb5swe-logo2

Σε μια εποχή που ήταν άγνωστη στην ελληνική τηλεόραση η λέξη reality, ο Γιώργος Τσάκας, ο Πρόδρομος Καθηνιώτης, η Μαίρη Σκόρδου και η παρέα τους είχαν φέρει τη μεγάλη ανατροπή στη μικρή οθόνη, χαρίζοντας στον ΑΝΤ1 απίστευτα υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Τώρα, λίγο πριν ξεκινήσει να προβάλλεται η νέα εκδοχή του Big Brother, ας δούμε πού βρίσκεται και πώς είναι ο θρυλικός Πόντιος Γιώργος Τσάκας

Ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης όπως είναι το πραγματικό όνομα του Γ.Τσάκα, έφυγε από το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού με 150.000 ευρώ πλουσιότερος.

Ο Γιώργος, περήφανος Πόντιος και λάτρης της ιδιαίτερης πατρίδας του, της Νικομήδειας στην Ημαθία, όταν βγήκε από το παιχνίδι θέλησε να επενδύσει τα χρήματα που είχε κερδίσει σε μία αγροτική επιχείρηση που σκεφτόταν χρόνια. Φυσικά τη δημιούργησε στη Νικομήδεια. Μόνο που η επιχείρησή του δεν πήγε καλά και αναγκάστηκε να φύγει για τη Γερμανία προκειμένου να δουλέψει.

Πίσω στις ρίζες
Ο Τσάκας εργάζεται σε μία αεροπορική εταιρία μεταφορών, όμως, επιστρέφει συχνά στο χωριό του στη Νικομήδεια για να συναντήσει καλούς φίλους και συγγενείς.

Προσωπικά…
Με την πρώτη σύζυγό του, την Άννα χώρισαν και εκείνος βρήκε ξανά τον έρωτα στη δεύτερη σύζυγό του, με την οποία απέκτησε δύο παιδιά, τον Παναγιώτη και τη Σημέλα-Μαρία. (στιγμιότυπο από την ημέρα της βάφτισης της κόρης του)

Με συγχωριανή του τον χειμώνα που πέρασε.

Έχει αλλάξει ο Τσάκας, 18 χρόνια μετά το ριάλιτι παιχνίδι.

Προσωπική ευτυχία
Ευτυχισμένος ο Τσάκας έχοντας στην αγκαλιά του τα δύο του παιδιά

Όταν βγήκε από το παιχνίδι είχε κάνει έναν δίσκο με ποντιακά τραγούδια αλλά αυτή ήταν η πρώτη και τελευταία προσπάθειά του να ασχοληθεί με το τραγούδι.

 


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ποιότητα ασύγκριτη. Καράβλαχος που ήθελε να πιάσει την καλή κάνοντας αυτό που γνώριζε καλύτερα, τον κλόουν φυσικά……!

Leave a Response