Δείτε έναν πρωθυπουργό που είχαμε! Η ντροπιαστική εμφάνιση του Γιώργου Παπανδρέου στην Βουλή(ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Ένα πραγματικό σοκ για τους τηλεθεατές του καναλιού της Βουλής αλλά και για τους παριστάμενους βουλευτές ήταν η εμφάνιση του Γιώργου Παπανδρέου πριν από λίγο στο κοινοβούλιο.

Όχι επειδή οι περισσότεροι αγνοούσαν ότι ο Γιώργος Παπανδρέου είναι ακόμα βουλευτής. Αλλά κυρίως για την εμφάνιση του. Που παρέπεμπε σε τουρίστα το 1980, όταν το τρένο έφτανε μέχρι τον Πύργο Ηλείας και από εκεί την Αρχαία Ολυμπία.

Η εμφάνιση του που φυσικά καταστρατηγεί τον κανονισμό της Βουλής προκάλεσε ποικίλα σχόλια και μεταξύ των βουλευτών. Κυρίως των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας που αναγκάζονται να προστατεύουν την εμφάνιση αλλά και τον πολιτικό βίο του καταστροφέα της Ελλάδας Γιώργο Παπανδρέου, επειδή ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δώσει εντολή να μην αγγίζουν ό,τι αφορά το Κίνημα Αλλαγής.

Η προστασία αυτή φυσικά είναι αμφίδρομη και αφορά προσωπικά και τον Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος βλέπει στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη, τον άνθρωπο που μπροστά του ο ίδιος φαντάζει “σκληρά εργαζόμενος”. Είναι άλλωστε παραδεκτό ότι ο Γιώργος Παπανδρέου είχε κατακτήσει απλώς τον ρόλο του «τουρίστα», τον οποίο σήμερα απλά τον επιβεβαίωσε, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρεται ήδη ως «happy traveller 365».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

33 Σχόλια

  1. Δεν ψηφίζεις ποτέ – μα ποτέ και με καμία παναγία κάποιον που προεκλογικά σου λέει “Λεφτά υπάρχουν” όποιος κι αν είναι ο άλλος.
    Σαν πλειοψηφία έχουμε τα χάλια μας τα μαύρα.
    Όλα τα ξέρουμε, σε όλα μέσα είμαστε και έχουμε μιά υπερηφάνεια και μια αξιοπρέπεια που κανένας άλλος λαός δεν έχει.
    Έτσι όμως και μας πεί κάποιος “θα σκίσω τον λογαριασμό” μέχρι και κουμμουνιστές γινόμαστε και να πά να [..] η Μακεδονία.
    Τώρα περιμένουμε να βρέξει λεφτά αλλά να μη βαστάμε ομπρέλα που έλεγε προεκλογικά ο Μωυσής κι έτσι θα παέι να [..] και το Αιγαίο.
    Όπως είπα και πιό πάνω, διανοητικά έχουμε τα χάλια μας τα μαύρα (και τα άραχνα)

  2. Α ρε ψευτη που ξεστομισες τετοια κουβεντα!

  3. Γ.Καρατζαφερηs:Χωριs εμενα η χωρα θα ειχε πτωχευσει το λεω με παρρησια!!!
    Το λεω και ειναι τιμη μου χαρη σε εμαs σωθηκε η χωρα!!!Το ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΩΤΗΡΙΑ για την πατριδα εγω ειμαι πατριωτικο κομμα ηθελα να σωθει η ελλαδα!!!

    Δημοσιογραφοs κ.Μπογδανοs στον ΣΚΑΙ 15/01/2015 ρωτα το πρ του ΛΑ.Ο.Σ γιωργο καρατζαφερη κυριε προεδρε ποσο χρονων ειστε;καρατζαφερηs εεεε…σε 12 κανω τα 100!!!

    ΤΟ ΓΗΡΑΣ ΟΥ ΓΑΡ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΟΝΟΝ!

  4. Ποιοι είναι περισσότερο ξεφτίλες; Ο Μινέικο – Παπανδρέου – Τσαντ ή τα παρτάλια της Νέας Δημοκρατίας, που στήνονται στα τέσσερα μπροστά σε Ερντογάν και Ζάεφ;

  5. ΑΛΗΘΕΙΑ
    ΠΟΣΟΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΩΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΨΗΦΗΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΜΟΙΩΜΑ ΤΟΥΣ ?????

  6. Αδωνιs Γεωργιαδηs:Τιs πρωτεs μερεs του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ εβγαινα πολυ πιο αισιοδοξοs απ’οτι πραγματικα πιστευα μεσα μου με την εννοια θα τα καταφερουμε μην ανησυχειτε δεν ειναι τιποτα ενω ΞΕΡΑΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!!!
    Αλλα δεν μπορειs να παs στον λαο και να πειs ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕΣ!!!

  7. Ο Παπανδρεου στην Βουλη ειπε:Ευχαριστω κυριε Καρατζαφερη και βεβαιωs αναγνωριζω παρα τιs ιδεολογικεs μαs διαφορεs εχουμε εχετε κρατησει μια σταση πραγματι που θεωρω οτι μια υπευθυνη σταση στο θεμα του Μνημονιου μια πατριωτικη σταση θα την ελεγα εγω!!..

  8. οι μαλ@κες οι γέροι να δουν τα χάλια τους ποιους ψήφιζαν και μας γ@μησαν όλα αυτά τα χρόνια!!!! κακό ψόφο ραγιάδες όλοι!!!!!!!!

  9. Ο ΓΑΠ στην Βουλη ειπε:Ειμαστε που παμε ποιο ειναι το μελλον μαs αλλοιμονο εαν ο Ελληνισμοs ητανε απλα θεμα DNA θα αναρωτιομασταν ποσοι απο εδω θα μπορουσαν να ειναι βουλευτεs αυτηs τηs αιθουσαs!!!

  10. Ό,τι και να φοράει, όταν τον βλέπω αηδιάζω, το στομάχι μου ανακατεύεται. Κατέστρεψε την χώρα και μετά την κοπάνησε. Όμως είναι και βουλευτής. Τόση κατάντια μόνο η Ελλάδα. Αναρωτιέμαι ποιοι τον ψηφίζουν.

  11. θέλετε δεν θέλετε η πασοκαρία κάνει κουμάντο στον δημόσιο βίο και όχι μόνο,με τις ευλογίες κάποιων βεβαίως βεβαίως

  12. δεσμεύτηκε η εθνική κυριαρχία για 100 χρόνια.
    μετά την υπογραφή τις δανειακής σύμβασης, από αυτό το κάθαρμα.
    και όλες της κυβερνήσεις. η Ελλάδα δεν είναι ανεξάρτητοι.
    https://www.youtube.com/watch?v=07Ybl5yt6ak

  13. …….εχει το στυλ εβραιου του Σινα , καλοπερασακια…..

  14. Παλιάνθρωπος, άσωτος, αδίστακτος, υποκριτής,ύπουλος, συμφεροντολόγος ,ηλίθιος, άχρηστος και επικίνδυνος όπως όλη η μαφιόζικη οικογένεια Παπανδρέου!! Ο κακόψυχος Ανδρέας Παπανδρέου, ίδρυσε την 17 Νοέμβρη για να σκοτώνει χωρίς έλεος, τους πολιτικούς του αντιπάλους!!Αποβιομηχανοποιήσε τη χώρα, και δανείζονταν από τοκογλυφικέςτράπεζες, τεράστια ποσά για να διορίζει κομματικούς υπαλλήλους !! Το εξωτερικό δημόσιο χρέος, εκτινάχθηκε στα ύψη!! Γέμισε την Ελλάδα με εμπόρους ναρκωτικών,μουσουλμάνους τρομοκράτες, συνδικάτα πληρωμένων δολοφόνων, νονούς της νύχτας, εισαγόμενη πορνεία, σκληρή μαφία,τρομοκρατικές οργανώσεις, γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο αρχιπέλαγος, διέλυσε τις κοινωνικές αξίες,την παιδεία, τον δημόσιο τομέα,τη δικαιοσύνη, τον στρατό, την εκκλησία, την αγροτιά κλπ!! Αυτοί οι εγκληματίες, έχουν τον διάολο μέσα τους!!

    1. …….συμφωνω με αυτα που γραφεις …..αλλα μην εισαι πανηλιθιος διχως καποια σημειωση για την περιοδο του πεθαμενου μογγολου μητσοτακη τα ετη ’91-’94…….ΕΝΤΑΞΗ ΡΕ ? Ιδιοι ασιατες ολοι τους ΕΙΝΑΙ.

  15. Η αρχή τού κακού….
    Μετά ακολούθησαν Τσίπρας και Κυριάκος Μητσοτάκης.
    ΓΑΠ – ΤΣΙΠΡΑΣ – ΚΟΥΛΗΣ: οι Εγκληματίες τής Σύγχρονης Ελλάδος.
    ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, υπάρχει ακόμα;
    Για να παραδειγματιστούν οι επόμενοι.

    1. “Αυτός που βαστάει την σκάλα είναι τόσο ένοχος όσο και ο κλέφτης”
      Παρέλειψες τον Σαμαρά τον μεγαλύτερο προδότη απ’ όλους, που προεκλογικά δεσμευόταν ότι θα κάνει εξεταστική για τα “μαγειρεμένα” απο το ΠΑΣΟΚ στοιχεία της Ελ.Στατ και που στη συνέχεια είχε κάνει the greatest κωλοτούμπα of all times για να φυγαδέψει τον προδότη της φωτογραφίας^ ;
      Δέκα χρόνια καταναγκαστικά έργα μέσα σε ένα μόνο λεπτό:
      https://youtu.be/U5sTTRDc2vM

  16. ου να χαθείς από δω πέρα τζέφρι τομάρι προδότη

  17. ΤΟ ΧΑΜΈΝΟ ΠΑΡΤΑΛΙ ΤΗΣ ΜΆΡΓΚΑΡΕΤ. Ο ΟΛΕΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΥ ΒΎΘΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΊΑ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΊΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΉ ΑΝΥΠΟΛΗΨΊΑ.
    ΥΓ. ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΎΝ ΑΚΌΜΗ ΕΛΕΎΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΊΖΟΥΝ???

  18. Με τέτοια εμφάνιση δωστε του και μια στέκα με λαχεία να κάνει τον λαχειοπωλη.

  19. Πραγματικά, ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ και ΠΑΝΗΒΛΑΞ ήταν πάντα. Μας το είχε δείξει όταν φύτεψε ένα δέντρο, στην πλατεία Ταξίμ στην Κωνσταντινούπολη, μαζί με την γλάστρα.

  20. Εγω τον ιδιο μαλακα βλεπω πάλι.

  21. Δηλαδή αν φορούσε κουστούμι δεν θα ήτανε ΜΑΑΑΑΑΑΛΑΚΑΣ;

  22. Τον Κούλη δεν τον θέτε, τον Αλέξη δεν τον θέτε, τον Αντωνάκη και τον Βαγγελάκη δεν τους θέτε, τον Γιωργάκη δεν τον θέτε, τον Κώστα δεν το θέτε, εεεεε ποιον θέτε τέλος πάντων; (με όνομα και όχι περιγραφικά παρακαλώ!)

    1. ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ….!!!!!

    2. Λεμονάδα δε θέτε πορτοκαλάδα δε θέτε Ε τι θέτε?

  23. ΜΑΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΑΚΑΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ

  24. ΚΡΕΤΙΝΟΣ,ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ,ΑΣΧΕΤΟΣ,ΠΑΝΗΒΛΑΞ,ΞΕΜΩΡΑΜΕΝΟΣ,ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ.

Comments are closed.