Δακτύλιος: Αυτά τα οχήματα θα μπαίνουν ελεύθερα

Κοινοποίηση:
Δακτύλιος

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου με αντικείμενο τις λεπτομέρειες του νέου δακτυλίου που τίθεται σε ισχύ από τις 25 Οκτωβρίου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι αποφασίστηκε οι άδειες δακτυλίου που χορηγούνται από την Αστυνομία να μειωθούν κατά 50%, καθώς σήμερα υπολογίζεται ότι αυτές ανέρχονται σε δεκάδες χιλιάδες.

Παράλληλα τα οχήματα που θα επιτρέπεται να εισέρχονται στον δακτύλιο κάθε ημέρα είναι όλα τα ηλεκτρικά οχήματα, τα οχήματα φυσικού αερίου, τα υβριδικά, τα οχήματα με κινητήρα euro 6 (με την προϋπόθεση να εκπέμπουν κάτω από 100 – 120 γραμμάρια Co2) καθώς επίσης και όσα ΙΧ διαθέτουν εκ του κατασκευαστή κινητήρα υγραερίου, τα οποία όμως υπολογίζεται ότι είναι ελάχιστα στη χώρα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Τα υπουργικά και πρωθυπουργικά αυτοκίνητα; αυτά με τις μπλε πινακίδες; γαμιόλη μητσοτάκη, ο λαός θα πληρώνει για σένα αρχίδι; είχα τον τσιπράκο στη γειτονιά μου στην κυψέλη, μέχρι που έφυγε από την καρέκλα, και πήγε στη βίλλα στην παραλιακή ως γνήσιος αριστερός. Κάθε απόγευμα, σύσσωμη η τροχαία, εκτός των κλιμακίων που κόβουνε κλήσεις στη ρηγίλης, έκοβε την κίνηση, ταλαιπωρούσε τον κοσμάκη στο δρόμο, για να πάει ο τσιπράκος γρήγορα στο σπιτάκι του. το ίδιο και το πρωί. το ίδιο και για τους άλλους βουλευτές. το ίδιο και τώρα. οι άλλοι να πάνε να γαμηθούνε. προχθές με την πλημμύρα στην Αττική, στη διασταύρωση Κηφησίας και Αλεξάνδρας, που γινόταν ο κακός χαμός στο μποτιλιάρισμα, που έφτανε μέχρι τον Χολαργό, δεν υπήρχε ούτε ένας τροχαίος. Τριακόσια μέτρα πιο πέρα, το μέγαρο, η γενική ασφάλεια και από κάτω σβησμένα φανάρια. Ούτε εκεί κανεις… Είναι γνωστό το γνωμικό: μεγαλύτερο μπουρδέλο από την τροχαία είναι το λιμενικό. Μόνο που το λιμενικό το στρώσανε. Ας απολύσουνε λοιπόν όλους τους τροχαίους και τους μπάτσους που δεν προστατεύουν τους πολίτες, και ας προσλάβουνε την blackwater που φύλαγε την αριστερή κυβέρνηση, να φυλάνε την κυβέρνηση και τα τριακόσια κοπρόσκυλα του ελληνικού κυνοβουλίου από την οργή του λαού που έρχεται…

  2. χειρότερος υπουργός από τον ξανθό τουρκόσπορο καρά αμάν αλή, δεν υπάρχει !! ούτε την ψήφο τους, δεν θα βρουν στις επόμενες κάλπες…

Leave a Response