Δίωξη για κακούργημα στον πασίγνωστο δικηγόρο, που συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία! – H κατάθεση του γιατρού που «έκαψε» τον ποινικολόγο

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Δικηγόρος και η κακοποιημένη σύζυγος

Ο κατηγορούμενος δικηγόρος, που αντιμετωπίζει αδίκημα για ενδοοικογενειακή βία σε βαθμό κακουργήματος, υποστήριξε ότι η σύζυγος του τραυματίστηκε από πτώση.
Κόλαφος ήταν η κατάθεση του γιατρού ιδιωτικού νοσοκομείου, για τα χτυπήματα, που είχε δεχτεί, κυρίως, στο κεφάλι της, η σύζυγος πασίγνωστου δικηγόρου, που συνελήφθη και διώκεται σε βαθμό κακουργήματος, για ενδοοικογενειακή βία.

Αυτός ήταν ο λόγος, που συνελήφθη τα ξημερώματα ο δικηγόρος, ενώ είχε μεταφέρει ο ίδιος τη σύζυγο του βαριά τραυματισμένη και αιμόφυρτη σε ιδιωτικό και όχι σε δημόσιο νοσοκομείο.

Η τραυματισμένη γυναίκα, που είναι επίσης δικηγόρος και ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση, ανέφερε στους γιατρούς ότι τα τραύματα στο κεφάλι της προήλθαν από πτώση σε σκάλα.

Ο γιατρός, όμως, που την εξέτασε διέγνωσε ότι τα χτυπήματα ήταν από ανθρώπινο χέρι. Δεν έχει διευκρινιστεί εάν ο γιατρός στην κατάθεση, που έδωσε στους αστυνομικούς αναφέρει ότι η γυναίκα χτυπήθηκε από τα χέρια του συζύγου της ή εάν χτυπήθηκε και με κάποιο αντικείμενο.

Ο κατηγορούμενος δικηγόρος, που αντιμετωπίζει αδίκημα για ενδοοικογενειακή βία σε βαθμό κακουργήματος, υποστήριξε ότι η σύζυγος του τραυματίστηκε από πτώση. Το ίδιο ισχυρίστηκε και η ίδια στην δική της κατάθεση.

Ωστόσο η εισαγγελέας ενδοοικογενειακής βίας, σύμφωνα με πληροφορίες, έλαβε υπόψη της τα όσα αναφέρει στην κατάθεση του ο γιατρός, ο οποίος μιλάει για βαριές κρανιογκεφαλικές κακώσεις τραυματισμό από ξυλοδαρμό!

Ο δικηγόρος έχει οδηγηθεί στην 18η ανακρίτρια και προς το παρόν παραμένει κρατούμενος.

Η σύζυγός του πιθανότατα έχει πέσει θύμα άγριου ξυλοδαρμού.

Σήμερα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ενδοοικογενειακής βίας, ενώ ασκήθηκε εναντίον του ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, γιά βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη.

Παραπέμφθηκε να απολογηθεί στη 18η τακτική ανακρίτρια.

ΠΗΓΗ: dikografies.blogspot
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Δεν νομίζω να ξαναπαντρεύτηκε ο Μοντελοπνίχτης.

    1. Πιθανότατα Λύτρας-Πολυζωγοπούλου το ζευγαράκι της Αγίας Παρασκευής… Η επιπρόσθετη γελοιότητα είναι ότι και η γυναίκα είναι δικηγόρος και “Μέλος της Στέγης για τις Κακοποιημένες Γυναίκες”…

Comments are closed.