Δίκη Φιλιππίδη: «Ο Πέτρος πάντα τσιλιμπούρδιζε και η Ελπίδα το ήξερε. Χρησιμοποιήθηκαν για τις ορέξεις του» αποκάλυψε ο Σπύρος Μπιμπίλας(Ανανεωμένο)

Κοινοποίηση:
mpimpilas (1)

Ο Σπύρος Μπιμπίλας καταθέτει σήμερα στη δίκη για δύο βιασμούς και μια απόπειρα από τον Πέτρο Φιλιππίδη. Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΣΕΗ έκανε και αρκετές αποκαλύψεις, αφού μίλησε και για έναν άνθρωπο οξύθυμο, με δύο εαυτούς.

Όσο για τις καταγγελίες τόνισε ότι «χρησιμοποιήθηκαν κορίτσια για τις ορέξεις του» και πως η «Ελπίδα Νίνου ήξερε ότι τσιλιμπούρδιζε» ο ηθοποιός.

«Η Ελπίδα είχε φτιάξει στο μυαλό της μια κατάσταση ότι οι γυναίκες τον κυνηγούσαν. Εμείς καταλαβαίναμε ότι ο Πέτρος τις κυνηγάει» είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος τόνισε πως είχε εξάρσεις θυμού και ουσιαστικά «δεν έλεγχε τον εαυτό του». Όπως ανέφερε: «Γινόταν θηρίο όταν είχαμε διαφορετική άποψη. Έσπαγε έπιπλα. Μια φορά πήγε να με χτυπήσει και με έσωσε ο Καπετάνιος και κρύφτηκα σε ένα καμαρίνι. Υπήρχαν άλλες στιγμές που με είχε στην αγκαλιά του σαν τον καλύτερό του φίλο. Είναι δυο πλευρές του Πέτρου, αντίθετες. Δεν έλεγχε τον εαυτό του. Ήταν σαν να έβγαινε έξω από τον εαυτό του».

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Αυτές είναι γυναίκες ξέρουν ότι ξενογ@μ@ς και όλα καλά τι στο διάολο λάθος κάναμε πάλι?

  2. Ρε τι είναι τούτος ο Μπιμπίλας; Ρουφιανιλικι φουλ.

  3. Οταν ο Φιλιππίδης ζήτησε από τόν Μπιμπίλα να μεσολαβήσει γιά νά μήν καταθέσει μία νέα καταγγελουσα, Τί απάντησε στόν Φιλιππίδη ; Κάτι δέν κολλάει με τα λεγόμενα τού Προέδρου .

Comments are closed.