Δήμητρα Παπαδήμα για την περίοδο του χωρισμού από τον Γιάννη Μποσταντζόγλου: «Μας χώρισαν προβλήματα οικονομικής φύσης»

Κοινοποίηση:
papadima-1110x626

Καλεσμένοι στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» ήταν η Δήμητρα Παπαδήμα και ο Γιάννης Μποσταντζόγλου, η οποίοι αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων στo διάστημα που έζησαν χωριστά με την γοητευτική ηθοποιό να αποκαλύπτει τους λόγους.

«Είμαστε μαζί 32 χρόνια, με κρίσεις, έχουμε μια κόρη και εγώ έχω και έναν γιο από τον πρώτο μου γάμο. Δεν παντρευτήκαμε ποτέ γιατί μου ζήτησε να την παντρευτώ αλλά δεν θέλω πια! Το δοκιμάσαμε, ναι, της ζητάω και γω κατά καιρούς αλλά δεν θέλει. Της είχα κάνει πρόταση γάμου αλλά της παίρνει… 40 χρόνια η σκέψη! Περνάμε όμως μια χαρά έτσι», είπε αρχικά ο Γιάννης Μποσταντζόγλου.

«Νομίζω ότι όλοι είμαστε αντισυμβατικοί! Κατά βάθος, όλοι οι άνθρωποι. Αλλά οι συνθήκες μας αναγκάζουν και συμβιβαζόμαστε», είπε από την πλευρά της η Δήμητρα Παπαδήμα για να ρωτήσει ο οικοδεσπότης της εκπομπής για το διάστημα που οι δυο ηθοποιοί έζησαν χωριστά.

«Τρία χρόνια. Δεν μας χώρισαν καταστάσεις που θα έπρεπε να μας κρατήσουν μακριά για πάντα. Δηλαδή ένα τρίτο πρόσωπο ή ξέρω εγώ τι άλλο. Μας χώρισαν οι προσωπικότητες και κάποια προβλήματα που είχαμε τότε οικονομικής φύσης», είπε η Δήμητρα Παπαδήμα.

«Γιατί ο Γιάννης είναι λιγάκι ανεύθυνος σε αυτά, είναι μωρό. Είναι καλλιτέχνης», πρόσθεσε η Δήμητρα Παπαδήμα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: