Δήμητρα Αλεξανδράκη: Δέχτηκα πρόταση από μεγάλο κόμμα για να κατέβω υποψήφια

Κοινοποίηση:
αλεξανδρακη

Πρόταση για να είναι υποψήφια στις εκλογές 2023 δήλωσε ότι δέχτηκε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Το γνωστό μοντέλο σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε μεταξύ άλλων για το πως μεγάλο κόμμα της έκανε πρόταση να κατέβει στην πολιτική, ενώ αναφέρθηκε και στην φιλία της με την Ιωάννα Τούνη αλλά και τον πολυσυζητημένο γάμο της.

«Δέχτηκα πρόταση και από μεγάλο κόμμα για να κατέβω υποψήφια, ακόμα και για Ευρωβουλευτής. Μετά έρχονται και μου λένε “δεν χρειάζονται γνώσεις, χρειάζεσαι ενσυναίσθηση”, όμως εγώ δεν μπορώ να ανταπεξέλθω σε μια τέτοια θέση. Δεν μπορώ να πάρω στον λαιμό μου τόσο κόσμο. Δεν μπορώ να πάω να μπλεχτώ σε νέα χωράφια» ανέφερε χαρακτηριστικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Σε ό,τι αφορά την Ιωάννα Τούνη και τη φιλία της το μοντέλο είπε: «Εγώ αυτό το διάστημα τρέχω ένα νέο project, η Ιωάννα αντίστοιχα έχει το παιδί, έκανε μετακόμιση. Όπως είχε πει και ο Ηράκλειτος, έτσι νομίζω: ‘Η αλήθεια δεν μεταφέρεται, βιώνεται’. Όταν δεν έχεις βιώσει κάτι, μπορείς να βγάλεις ότι σενάρια θέλεις. Είναι άρρωστο και έχω αρχίσει και κουράζομαι».

Για τον γάμο της, ο οποίος πρόκειται να τελεστεί το φθινόπωρο η Δήμητρα Αλεξανδράκη είπε γελώντας στην κάμερα του Alpha: «Δεν θέλω να ξανασυζητήσω για τον γάμο μου. Είναι όλα καλά, θα το μάθετε όλοι, αλλά θα το μάθετε αφού γίνει! Μου είπε την ημερομηνία, μέχρι να με βάλει μέσα (στην εκκλησία) δεν λέω τίποτα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Πάλι καλά που το σκέφτηκες…Αγιο είχαμε…

  2. Με τετοιο προσωπο οι ψηφοφοροι θα σκεφτονται FIFA 2004

Comments are closed.