13/04/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

Δήλωση ΒΟΜΒΑ! Μη αναστρέψιμη η κλιμάκωση στην Ανατολική Μεσόγειο (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Κοινοποίηση:
03112018-1

Η καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς  και ειδική σε θέματα Διεθνούς Ασφάλειας Μαίρη Μπόση, μιλώντας  στον 98.4 , εξήγησε γιατί οι καταστάσεις σε Περσικό Κόλπο αλλά και Ανατολική Μεσόγειο , συνδέονται και με τους παίκτες ισχύος  και με το βασικό πρόταγμα των σύγχρονων οικονομικών και όχι μόνο πολέμων που είναι  ο ενεργειακός πλούτος. 

Οι δηλώσεις αλλά και οι  πράξεις Ερντογάν  στην περιοχή μας, θα πρέπει πέραν πάσης αμφιβολίας να μας προετοιμάζουν πλέον ως κράτος για μια  δυναμική αποτροπή, αφού κατά την κ. Μπόση  η κλιμάκωση είναι πλέον μη αναστρέψιμη κατάσταση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΚΟΨΤΕ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΔΟΣΜΕΝΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΧΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΕΝΕΧΟΙΡΙΑΣΗ ΞΕΠΟΥΛΗΣΗ ΤΟ ΠΑΙΧΝΗΔΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΑΙΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΚΑΛΟ ΘΑΝΕ ΜΑΧΗΜΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΝ ΠΑΓΗΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΣΤΟΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ

Comments are closed.