«Δένει» Μπρινιόλι ο Παναθηναϊκός με νέο συμβόλαιο

Κοινοποίηση:
Αλμπέρτο Μπρινιόλι

 

Ο Παναθηναϊκός έχει την ευτυχία να διαθέτει αυτή την στιγμή κάτω από τα δοκάρια του έναν πολύ αξιόλογο τερματοφύλακα. Ο λόγος για τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι.

Η επιδραστικότητα του Ιταλού πορτιέρο στον Παναθηναϊκό είναι τεράστια, όχι μόνο φέτος, αλλά αυτά τα δυόμιση χρόνια όπου υπερασπίζεται την εστία των [Πρασίνων»

Γεγονός το οποίο καθιστά την άμεση ανανέωση του συμβολαίου του θα είναι προς όφελος και των δύο πλευρών.

Επτά παίκτες πρώτης γραμμής του Παναθηναϊκού έχουν συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι. Η αίσθηση που έχει δημιουργηθεί, είναι ότι η περίπτωση του Μπρινιόλι θα μας απασχολήσει περισσότερο, είναι μετά την εποχή Νικοπολίδη ο καλύτερος γκολκίπερ. Ακόμα και τη χρονιά του νταμπλ, το 2010, δεν μπορείς να πεις ότι κάποιος από τους Γκαλίνοβιτς και Τζόρβα ήταν τόσο επιδραστικός όσο ο Ιταλός. Είναι ο ορισμός του value for money. Ήρθε ελεύθερος από την Έμπολι και είναι μια πολύ ψαγμένη επιλογή. Αξίζει και με το παραπάνω ένα νέο συμβόλαιο, όσο πιο γρήγορα το κλείσει ο Παναθηναϊκός τόσο το καλύτερο και για τις δύο πλευρές. Εξαιρετικός τερματοφύλακας, ειδικά με την μπάλα στα πόδια, έχει προσωπικότητα. Ο Παναθηναϊκός έχει βρει… φλέβα χρυσού

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: