«Δέλτα Όμικρον»: Αυτή είναι η νέα ομάδα ΔΕΛΤΑ που βγαίνει στους δρόμους στη μάχη κατά του εγκλήματος

Κοινοποίηση:
1

Την προεκλογική υπόσχεσή της πράξη κάνει η Νέα Δημοκρατία, καθώς η ομάδα ΔΕΛΤΑ επανέρχεται στους δρόμους, αλλά με διαφορετικό όνομα και διάρθρωση.

Μάλιστα, η πρώτη παρουσία της στους δρόμους είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στις εκδηλώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Θα  επανδρώνεται από µία ολιγάριθµη οµάδα αστυνομικών (περί τα 60 με 80 άτομα) και θα επιχειρεί, µεταξύ άλλων, υποστηρικτικά στις δυνάµεις των ΜΑΤ, κατά τη διάρκεια επεισοδίων σε διαδηλώσεις.

Το πιθανότερο όνοµά της θα είναι Δ.Ο δηλαδή «Δίκυκλη Οπκε» (Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος), ενώ θα φέρει οπλισµό και λοιπό υποστηριχτικό υλικό.

Σύμφωνα με το «Έθνος της Κυριακής», η εκπαίδευση του προσωπικού της γίνεται -ήδη- από την ΕΚΑΜ, γεγονός που φανερώνει την πρόθεση της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ. για µια οµάδα µε στρατιωτική εκπαίδευση, για πολύ σοβαρά περιστατικά.

Αρμόδια πηγή, μάλιστα, δήλωσε στην ίδια εφημερίδα ότι «περίπου το 50% των ανδρών, που θα στελεχώσουν την ομάδα, είχε υπηρετήσει πριν από το 2015 στην οµάδα ΔΕΛΤΑ».

Ο λόγος που αλλάζει όνομα, εξάλλου, είναι ότι το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη θέλει να αποφευχθούν συνειρµοί µε παλαιότερα περιστατικά.

Συνολικά, θα υπάρχουν πέντε οµάδες δίκυκλης ΟΠΚΕ, οι οποίες θα εκτελούν εξάωρες βάρδιες. Η καθεµία θα αριθµεί 10 αστυνοµικούς και θα έχει επιχειρησιακή «ανεξαρτησία».

∆ηλαδή θα επιχειρεί χωρίς απαραίτητα να βρίσκεται µαζί της κάποιο από τα γνωστά βαρέος τύπου οχήµατα της ΟΠΚΕ. Σε κάθε βάρδια θα υπάρχουν τρεις οµάδες, οι οποίες θα παίρνουν εντολές από το επιχειρησιακό κέντρο της ΟΠΚΕ στη ΓΑ∆Α.

Η ομάδα ΔΕΛΤΑ, διαλύθηκε, χωρίς καμία απολύτως αιτιολογία,  επί θητείας Νίκου Τόσκα στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, κατά τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

 1. Kαι?? τι εγινε?? αυτοι θα τους πιανουν, ο εισαγγελεας θα τους αφηνει η το πολυ πολυ 3-4 μηνες φυλακη και μετα παλι εξω… Κολοκυθια τουμπανα τζαμπα χαιρεστε. Και φυσικα ουτε Μενιδι Λιοσια Ασπροπυργο κτλ θα πατανε γιατι εκει ειναι αβατο. Σε εμας ομως τους απλους πολιτες θα την κανουν την επιδειξη εξουσιας ανετα…

 2. Γι’αυτό ενισχισαμε τον Κυριάκο να έχουμε φωνή και δύναμη με την Ελ.Ας. να γυρίσει στις παλιές τις δόξες…άντε να δούμε..Καλή δύναμη στα παιδιά

 3. Καλησπέρα Στέφανε,

  Με Όσα Παιδιά Μίλησα, είτε Φίλους μου που Είναι και Εκείνοι στο Εξωτερικό, είτε Φίλους από Ελλάδα, Όλοι Λένε, Μπράβο στο Κυριάκο Μητσοτάκη και τη ΝΔ Όπου Αυτή η Προεκλογική Υπόσχεση Γίνεται Πράξη.

  Και αν το Εξετάσουμε το Θέμα πιο Βαθιά, Πρόκειται για μία Κίνηση η Οποία θα Οδηγήσει Αποτελσματικά στην Καταστολή της Εγκληματικότητας, που επί ΣΥΡΙΖΑ Αυξήθηκε Δραματικά στην Ελλάδα.

  Τώρα θα Αρχίσουν Βέβαια τα ΜΜΕ Προσκείμενα στο ΣΥΡΙΖΑ, και σε Κάθε Ενέργεια της Ομάδας ΔΕΛΤΑ, που θα Αφορούν είτε Συλλήψεις ΡΟΜΑ, είτε Συλλήψεις Λαθρο-Μεταναστών, που Δημιουργούν Προβλήματα, θα Κάνουν Αρνητική Κριτική, διότι ο ΣΥΡΙΖΑ Αποσκοπούσε να Δημιουργήσει την Σταθερή Εκλογική Βάση του από Αυτούς τους Ανθρώπους.

  Θυμόμαστε Όλοι τα Βίντεο που Έβγαιναν στη Δημοσιότητα, με ΡΟΜΑ και Λαθρο-Μετανάστες, που Έλεγαν Ότι Ψηφίζουν Τσίπρα γιατί τους Δίνει Μηνιαία Επιδόματα ( 400, 500, 600 ακόμη και 1.000 Ευρώ ), και στον Έλληνα, ας μην Πω Καλύτερα τι Έδινε, ο Έλληνας για να Πάρει Επίδομα Έπρεπε να Εξεταστεί Βάσει Εισοδηματικών Κριτηρίων..Τους Έδινε, Επίσης, ΔΩΡΕΑΝ Ρεύμα, Τηλεφωνο, Νερό, και Μεροκάματο για να Έχουν τα Παιδιά, να Είναι Ακόμη πιο Άνετα. Μετά, Πως να Θέλουν Όλοι Αυτοί να Επιστρέψουν στην Πατρίδα τους, Λογικό Είναι να Θέλουν τον Τσίπρα το Θεό, Όπως Έλεγαν,

  Μακάρι η Λειτουργία της Ομάδας ΔΕΛΤΑ, να Επεκταθεί Σταδιακά και σε Όλη την Επικράτεια.

  Ευχαριστώ,

  Με Εκτίμηση,
  Πολλούς Χαιρετισμούς,

  Άγγελος από Μιλάνο

Comments are closed.