ΔΥΣΤΥΧΩΣ! ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟΥΡΚΑΛΑΣ! Μάνη: Ύψωσαν την σημαία του Πακιστάν στην κορυφή του βουνού Κουρκούλα

Κοινοποίηση:
ωβνβω

Στον Δήμο Μονεμβασιάς έβαλαν σημαίες του Πακιστάν πάνω στην κορυφή του βουνού Κουρκούλα, στο Παλαιόκαστρο και πάνω από το εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής (όπου έπεσε η σημαία σε χαράδρα και δεν τη βρήκαν).

Η ανθελληνική αυτή ενέργεια, έχει δημιουργήσει μεγάλη ανησυχία στην ευρύτερη περιοχή, όχι μόνο για τα σημεία που ύψωσαν τις πακιστανικές σημαίες, αλλά και για το ποιες μπορεί να είναι οι προεκτάσεις ή τα όποια «μηνύματα» για την κοινωνία…

Το Πακιστάν είναι ο στρατηγικός εταίρος που βοηθά την Τουρκία να διατηρήσει μια ισορροπία μεταξύ Ανατολής και Δύσης. Η Τουρκία υποστηρίζει το Πακιστάν για την αυτοδιάθεση του Κασμίρ, ενώ ο Ερντογάν το έθεσε ως κύριο θέμα στον ΟΗΕ τον Σεπτέμβριο του 2019.

βνβνβνβ
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. Το κακο εχει παραγινει και τα σκουπιδια αυτα εχουν αποθρασυνθει απο τα χαιδεματα της Ελληνικης Μπανανιας!!!!! Οι ντοπιοι δεν ξερουν ποιοι εβαλαν τις σημαιες να τους κανουν.. μαυρους στο ξυλο;;;;; Φταινε αυτοι που εδωσαν δουλειες και σπιτια σ’ αυτα τα υποκειμενα!!!!!! Ολοι αυτοι πρεπει να απελαθουν αμεσως!!!!

  2. Aπελαστε ολους τους λαθραιους σς περιμετρο 50 χιλιομετρων

  3. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ:
    Ούτε στη Μάνη υψώθηκε πακιστανική σημαία, ούτε όρος Κουρκούλα έχει η Μάνη, ούτε υπήρξε σημαί σε όρος που λέγεται Κουρκούλα.
    Οι σημαίες ήταν 2 και θεάθησαν πάνω από χωριό για 2 ώρες το πολύ, ώσπου να ανέβουν να τις κατεβάσουν. Ούτε οι χωριανοί δεν το ξέρουν εκεί ακόμα! Τα Λακωνόπουλα που κατέβασαν τις σημαίες έκαναν το καθήκον τους κι άμεσα! Αυτοί φωτογράφισαν (καρέ βίντεο) τη σημαία που βλέπετε.
    Αντί λοιπόν να λέτε μπούρδες για τους Λάκωνες, πείτε καλύτερα “Πήγαν να σηκώσουν οι Πακιστανοί σημαία, εκεί που δεν τους παίρνει με τίποτα!”

  4. Εκεί που τοποθέτησαν την Πακιστανική σημαία και δεν πω ύψωσαν ίσως έγινε για να καθοδηγούνται οι λαθροεισβολεις για το σημείο που θα μπουν ανενόχλητοι,

  5. Δεν είναι Μάνη εκεί.Ούτε ιστορικά ήταν.Νομός Λακωνίας ναι όχι Μάνη όμως.

  6. ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ…ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΩ…ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΞΤΡΑ ΚΕΡΔΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ??? ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ???

  7. Λυπάμαι πολύ που βλέπω την Ελλάδα να έχει ξεπέσει έτσι!!! Δυστυχώς φταίμε καί εμείς!!! Δεν είναι δυνατόν με τόσα που κάνουν να παίρνουν αυτά τα ποσοστά !!! Δεν είναι δυνατόν να μήν αντιδρά κανείς!!! Δυστυχώς Δεν αξίζουμε οι Νεοέλληνες να κουβαλάμε το τίτλο του Έλληνα…….

  8. ΣΤΕΦΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ
    ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΛΛΑ ΜΕΡΟΣ ΔΕΝ ΗΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΠΗΡΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΩΤΟ
    ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΡΚΟΥΛΑ ΤΗΣ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ. ΑΚΥΡΟ ΕΝΤΕΛΩΣ !

  9. viazoune, skotwnoune anthrwpous-skulia trwne shmaies vazoune sta vouna mas eleos pia re KOULHHH….

  10. …κρίμα την Ελλάδα πως κατάντησε οι πρόγονοί μας θα μας μουτζώνουν απ’ τον παράδεισο…θα λένε πόσο ξεφτίλες είμαστε…καλά δεν βρέθηκε ένας Έλληνας να τη σκίσει???απέλαση των Πάκι τώρα!!!

  11. γιατί φοβόμαστε τι θα πουν μια χούφτα θολοκουλτουριάρηδες, ψευτοαριστεροί, συλλογικότητες, κεερφάδες, λοάτκια, αξύριστες μπουτούδες και αρσένηδες. Στην αρχή ήταν «οι καημένοι οι μετανάστες», μετά έγιναν «μειονότητες με δικαιώματα» και σήμερα γίνανε αφεντικά στον τόπο μου. Θα τα πούμε στην κάλπη, που γεμίσατε την πατρίδα μου με αράπηδες.

  12. Πιάστε όλούς τούς πακιστανούς πού είναι εκεί στήν γύρω περιοχή…. καί κάντε τους μαύρους στό ξύλο νά μαρτυρήσουν ποιός έβαλε τήν σημαία….Παιδιά ξύλο καί σέ αυτούς πού τούς έχουν στίς δουλειές τους και σέ αυτούς πού τούς νοικιάζουν σπίτια….ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.

  13. Οι τοπικοί άρχοντες τι κάνουν? Μάλλον είναι πολλά τα λεφτά Άρη. Ξεφτίλες.

  14. …θέλω να πιστεύω ότι την κατέβασαν άμεσα και την κ@τουρησ@ν….

  15. Τέτοιος ξεπεσμός και ξεφτίλα ποτέ στην ιστορία του τόπου μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comments are closed.