ΔΙΩΞΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ! Εν ψυχρώ δολοφονία πολιτικού από τσιφλικάδες στην Ινδία – Κόβει το αίμα αυτό το βίντεο

Κοινοποίηση:
india

Το βίντεο που θα παρακολουθήσετε παρακάτω μας έστειλε αναγνώστης.

Όπως μας ενημερώνει, στην Ινδία έφαγαν τον πολιτικό επειδή πήγε να δει τον δρόμο που δεν ήταν φτιαγμένος ακόμα με τους χωριάτες να παραπονιούνται. Δολοφονείται άνανδρα από τσιφλικάδες που έβλεπαν τα συμφέροντα τους να πλήττονται.

Την ίδια ώρα, στην Ελλάδα τους αφήνουμε να μας καταστρέφουν τις ζωές γεμίζοντας τη χώρα με εκατομμύρια λ@θραίους κλέβοντας τα σπίτια και το βιος των Ελλήνων ώστε να μας λένε ότι εμείς φταίμε που γίνεται όλο αυτό ως… ρατσιστές.

Το βίντεο είναι ακατάλληλο:

makeleio.gr – Εν ψυχρώ δολοφονία πολιτικού στην Ινδία from Makeleio WebTV on Vimeo.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΨΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΙΜΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΞΊΖΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.????…..ΕΦΕΡΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΧ ΜΥΡΤΩ ΚΑΙ ΤΟΠΑΛΟΥΔΗ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΜΕΡΑ, Η ΣΦΑΓΗ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΥΡΚΑΓΙΑ, ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ, Ο ΞΕΡΙΖΩΜΟΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΦΤΩΧΕΙΑ, ΚΛΕΨΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΣ, ΖΙΜΕΝΣ ΚΑΙ ΝΟΒΑΡΤΙΣ, ΣΚΑΝΔΑΛΑ, ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ, ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΕΘΝΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΤΑ ΤΡΙΑΚΟΣΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ….ΚΑΡΦΩΤΟΙ ΔΤΟΝ ΤΟΙΧΟ…ΧΩΡΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΡΟΔΟΤΑΡΙΑ ΤΩΝ 0.60.

Comments are closed.