ΔΙΨΟΥΝ ΓΙΑ ΑΙΜΑ! Τζιχαντιστές έστειλαν 44λεπτο ηχογραφημένο μήνυμα – “Πρέπει να εκδικηθούμε…”

Κοινοποίηση:
TZIXANTISTES

«Διψούν» για εκδίκηση οι τζιχαντιστές με εκπρόσωπό τους να αμφισβητεί ανοιχτά τον ισχυρισμό των ΗΠΑ ότι έχει νικήσει την τρομοκρατική οργάνωση και ζητά αντίποινα για τις επιθέσεις σε δύο τζαμιά στη Νέα Ζηλανδία σε ηχογραφημένο μήνυμά του.

«Οι σκηνές με τις σφαγές στα δύο τζαμιά θα πρέπει να αφυπνίσουν όσους είχαν ξεγελαστεί και να παρακινήσουν τους υποστηρικτές του χαλιφάτου να εκδικηθούν τη θρησκεία τους», επισημαίνει ο  Αμπού Χασάν αλ Μουχαγιέρ σε 44λεπτο ηχογραφημένο μήνυμά του, όπως αναφέρουν οι «New York Times».

Ο αλ Μουχαγιέρ αναφέρθηκε στον μακελάρη, ο οποίος άνοιξε πυρ σκοτώνοντας 50 μουσουλμάνους την ώρα της προσευχής στην πόλη Κράιτστερτς. Επιπλέον, συνέκρινε τις επιθέσεις στα τζαμιά με τις μάχες στη Συρία και τις προσπάθειες των Αμερικανών να αποκτήσουν τον έλεγχο του τελευταίου χωριού υπό τον έλεγχο του Ισλαμικού Κράτους.

«Εδώ είναι η Baghuz στη Συρία, όπου οι μουσουλμάνοι καίγονται μέχρι θανάτου και βομβαρδίζονται από όλα τα γνωστά και άγνωστα όπλα μαζικής καταστροφής», είπε, αναφερόμενους στους μουσουλμάνους πολίτες της πόλης. Ο ίδιος επεσήμανε ότι οι αξιωματούχοι του συνασπισμού πιστεύουν ότι στην πλειοψηφία τους οι μουσουλμάνοι είναι είτε τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους είτε οι σύζυγοι και τα παιδιά τους.

Στην ομιλία του ο αλ Μουχαγιέρ, αναφερόμενος στον ισχυρισμό του Λευκού Οίκου για νίκη επί της τρομοκρατικής οργάνωσης, υποστήριξε ότι πρόκειται για ένα «κράτος σύγχυσης και αντίφασης».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το όνομα του εκπροσώπου είναι ψευδώνυμο και η ταυτότητά του δεν έχει αποκαλυφθεί. Ωστόσο, θεωρείται σημαντική προσωπικότητα στους κόλπους των τζιχαντιστών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΔΙΨΟΥΝ ΓΙΑ ΑΙΜΑ! Τζιχαντιστές . Γι` αυτό έχουμε έκτακτα μέτρα ασφαλείας στα ΣΦΑΓΕΙΑ ?………..

Comments are closed.