ΔΙΠΟΔΑ ΖΩΑ! Αυτή είναι η “ευαισθησία” των Τούρκων εισβολέων για τους τάφους των χριστιανών…

Κοινοποίηση:
12

Θύμωσε λέει πολύ ο δίκαιος κ. Μελβούτ Τσαβούσογλου υπουργός εξωτερικών της Τουρκίας για την ζημιά που έγινε σε ορθοστήλες σε παλιό οθωμανικό νεκροταφείο, σε χώρο που πήγε να καθαρίσει συνεργείο του δήμου Αβδήρων. εν αγνοία του, για την βεβήλωση του χώρου.

Κύριε ευαίσθητε υπουργέ Εξωτερικών της Τουρκίας πηγαίνετε παρακαλώ στα κατεχόμενα εδάφη της της γης μας όχι μόνο στους χώρους παρελάσεων και εκδηλώσεων, αλλά στα νεκροταφεία μας και στις εκκλησίες μας για να δείτε πως τα κατάντησε ο προοδευτικός τουρκικός όχλος και ο τουρκικός στρατός. Τι να πει κάποιος για πολιτικούς που εκπροσωπούν ένα κράτος που με νατοϊκά όπλα κατέλαβε με τη βία και συνεχίζει να καταπατά το 37% της κυπριακής γης, ένα κράτος που είναι το πρώτο που έκανε εισβολή σε ευρωπαϊκό έδαφος, που καταπάτησε όλα τα ανθρώπινα δικαιώματα και όλους τους διεθνείς νόμους .

Κι έχετε το θράσος και το παίζετε τάχα ειρηνευτές και πάτε να το παίξετε τάχα και εγγυητές της Ουκρανίας…. ποιοι εσείς που είστε οι πρώτοι διδάξαντες με τις ευλογίες των υποκριτών του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ που δεν έχουν αφήσει χώρα για χώρα σε ησυχία και κόπτονται τάχα σήμερα για τον βασανιζόμενο ουκρανικό λαό.

Κύριε Τσαβούσογλου ο σεβασμός σας στους δικούς μας νεκρούς έφτασε μέχρι τις πόζες των μοντέλων σας ημίγυμνων στους ελάχιστους τάφους που έμειναν όρθιοι στην κατεχόμενη Κύπρο μας. ΟΙ δύο πρώτες φωτογραφίες είναι από το νεκροταφείο του χωριού μου που είχε και περίφραξη με λιθοδομή η οποία κατεδαφίστηκε από τους εισβολείς. Το νεκροταφείο ενός χωριού 5,000 κατοίκων και όχι παλιό ξεχασμένο…Η εκκλησία του Χρυσηλιού στην Μόρφου έγινε νεκροτομείο….

16 14 13 12

276298740_4914039445345255_8026909235759193157_n

Πηγή: tourkikanea.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Οί τουρκαλάδες λόγω βαρβαρικής καταγωγής μισούν τούς Ελληνες γιά τόν πολιτισμό τους.Εδώ ισχύει τό αρχαίο ρητό.”Πάς μή Ελλην βάρβαρος”.Μόνο οί ελληνόφωνοι προδότες κάνουν κουμπαριές μέ τούς αλλόθρησκους.
    Γιάννης Λάκων

    1. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΠΑΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΑΦΟΙ ΘΑΛΑΣΣΑ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ ΝΗΣΙΑ ΝΤΖΑΜΠΑ ΣΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ….ΕΙΔΙΚΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΜΕΤΑ ΜΑΝΙΑΣ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ

Comments are closed.