ΔΙΑΨΕΥΣΤΕ ΜΑΣ – ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΚΟΥΕΙ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΟΙ ΗΠΑ “ΝΟΘΕΥΣΑΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2000” – Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ… ΔΙΑΤΑΓΗ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Κοινοποίηση:
teaser14-6

«ΠΩΣ ΟΙ ΗΠΑ ΝΟΘΕΥΣΑΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2000». Ένα δημοσιογραφικό ντοκουμέντο επί του πιεστηρίου χθες τη νύχτα που καταθέτει στρατιωτικός των Ενόπλων Δυνάμεων.

Πώς ο Νίκολα Μπερνς “ζήτησε” από τον Κώστα Καραμανλή να δώσει την πρωθυπουργία στον Κώστα Σημίτη.

ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Αυτο για ολους αυτους τους λαλακες που το παιζουν συνειδητοι πολιτες και που λενε να σηκωθουμε απ τους καναπεδες και να πηγαινουμε να ψηφιζουμε γιατι η αποχη δεν ειναι λυση και ευνοει το συστημα. Ρε λαλακες δεν εχει σημασια τι ψηφιζετε ποσες φορες θα το πουμε;; Επισης το αγαθο μυαλο σας δεν μπορει να καταλαβει οτι οι δικτατοριες δεν επεσαν ποτε με εκλογες

    1. ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΠΕΣΑΝ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ.

    2. Τα πράγματα είναι απλά όσο μεγαλύτερη αποχή τόσο μεγαλύτερο κλέψιμο , μικρότερη αποχή δεν μπορούν να κλέψουν τόσο πολύ !

  2. Δεν είναι διαφορετικό αυτό από το τηλεφώνημα του Jack Lew, ΥΠΟΙΚ των ΗΠΑ το 2015, στο Τσίπρα που του είπε να σκίσει το δημοψήφισμα.

    Κανονικά πρέπει να καταργηθούν ΤΑ ΠΑΝΤΑ από 1/1/2000, να σαπίσουν στη φυλακή όλοι όσοι πάτησαν στη βουλή, και να ξεκουμπιστούν οι Αμερικάνοι από τη χώρα. Λουκέτο μέχρι και στη πρεσβεία τους.

Comments are closed.