ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ ΜΥΚΟΝΟΥ;; Σοκαριστική καταγγελία για… επιλεκτικές ευαισθησίες των ένστολων του νησιού – Δείτε το έγγραφο που κοινοποιήθηκε ΚΑΙ στους ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ

Κοινοποίηση:
makelioonly

Σε καταγγελία για σχέσεις των ένστολων της ΟΕΠΤΑ Μυκόνου προχωράει πολίτης που δεν δίστασε μάλιστα να την κοινοποιήσει στους αρμόδιους απαιτώντας έρευνα.

Δείτε τι υποστηρίζει:

Με αφορμή όλων αυτών που συμβαίνουν με το συγκεκριμένο κλιμάκιο Και μετά από την ανακοίνωση της πανελλήνιας ένωσης αστυνομικών έχω να πω τα εξής! Το συγκεκριμένο κλιμάκιο έχει έναν υπερβάλλοντα ζήλο με τα βανάκια!
Αφού η ΟΕΠΤΑ ΕΙΝΑΙ Ομάδα ελέγχου πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων για ποιο λόγο δεν κοιτάει να αποτρέψει τα τροχαία ατυχήματα!
Για ποιο λόγο δεν κοιτάει ταχογράφους
Για ποιο λόγο δεν κάνει αλκοτέστ
Για ποιο λόγο δεν ασχολείται με τα ταξί αλλά μόνο με τα βανάκια
Έχω λοιπόν να σας ενημερώσω ότι πριν καν βγει το φύλλο πορείας τους η συγκεκριμένη ομάδα είχε πάρει κατεύθυνσεις!
Έχουνε στενές επαφές με κάποιες εταιρείες και με κάποια πάρκινγκ και στήνουν επίτηδες μπλόκα ώστε να μην πηγαίνουν άλλες εταιρείες να φορτώνουν! Ένα μεγάλο ερώτημα είναι πως μπορούν και πληρώνουν το λογαριασμό κάθε μέρα σε γνωστά beach bar?
Αποδεδειγμένα οι περισσότερες κλήσεις που βεβαιώνουν είναι παράνομες και κρύβονται μεγάλα συμφέροντα! Απαιτώ άμεσα να γίνει έρευνα για όσα δηλώνω Διότι οι πράξεις ορισμένων επίορκων αστυνομικών δεν αντιπροσωπεύει το σώμα σας! Κανείς δεν αρνείται τον έλεγχο αλλά κανείς δε δέχεται την παράβαση καθήκοντος!
Θα ξανά τονίσω ότι δέχονται κατεύθυνσεις Οι οποίες βλάπτουν την εικόνα του νησιού! Λειτουργούν κάτω από εντολές Επιχειρηματιών ώστε Να δημιουργήσουν ζημιά οικονομική και ηθική σε άλλους επαγγελματίες! Παρακαλώ άμεσα να λάβετε υπόψιν όσα προανέφερα και να σταματήσει η ασυλία που του έχετε δώσει γιατί θα εκτεθείτε!
Για όσα προανέφερα υπάρχουν αποδείξεις και τα ξέρουν πολλοί..!
Τέλος θέλω να προσθέσω ότι υπάρχει και η φήμη ότι χρηματίζονται!
Κοινοποιώ το παρόν e-mail στις αρμόδιες αρχές

30/7/22 ΜΥΚΟΝΟΣ
Κυναιγειρος

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

Leave a Response