ΔΕΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗ ΜΠΑΜΠΟΓΡΙΑ ΣΤΟ ΔΑΦΝΙ! Τίγκα στα bottox η Μεγαλοοικονόμου στον Κωστόπουλο – “Ο Τσίπρας είναι ίδιος ο Τζορτζ Κλούνεϊ”

Κοινοποίηση:
c2d447e7b6f7b3bc354080fc3f1fb75a_XL

Από το 2015 που ανέλαβε την εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι γνωστό ότι από το Κοινοβούλιο έχει περάσει ότι πιο γελοίο έχει υπάρξει στην μεταπολιτευτική ιστορία της χώρας. Ποιους να πρωτοθυμηθούμε;

Όχι ότι οι προηγούμενοι έφεραν προκοπή στη χώρα. Τα ίδια σκ@τ@ ήταν αλλά ας πούμε ότι υπήρχε ένας κοινοβουλευτικός διάλογος επιπέδου. Είναι πραγματικά λυπηρό για αυτή τη χώρα που επέλεξε διαταραγμένους ανθρώπους να εκπροσωπήσουν το λαό. Μία από αυτούς είναι αυτή η τρελή μπαμπόγρια η Μεγαλοοικονόμου που κάποιοι την ψήφισαν κιόλας για να μπει στη Βουλή. Μια λυπηρή παρουσία που μόνο για τις lifestyle στήλες αξίζει.

Ένα ακόμα επεισόδιο του… αστερισμού Μεγαλοοικονόμου που ζει και υπομένει η χώρα ζήσαμε το μεσημέρι του Σαββάτου 23 Μαρτίου με την συνέντευξή της στην εκπομπή του Π. Κωστόπουλου στο Open. Και «τί» να πρωτο-αναπαράγουμε δηλαδή από τις γελοίες φράσεις που χρησιμοποίησε για οτιδήποτε βλακώδες υπάρχει στη χώρα.

Αρκεί να σας πούμε ότι πήγε εκεί για να παρομοιάσει τον Τσίπρα… με τον Τζορτζ Κλούνεϊ (!)

Ευχή όλων μας είναι να περάσουν όλοι αυτοί οι τύποι σαν τη Μεγαλοοικονόμου στην ανυποληψία και στο περιθώριο στις επερχόμενες εκλογές. Η χώρα δεν αντέχει άλλους τρελούς βουλευτές.

*Όσοι «αντέχετε» να δείτε και να ακούσετε, ιδού… (με δική σας ευθύνη!)

— όσο για το «πριν» και το «μετά» τα σχόλια δικά σας… 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Μια χαρά ήταν κ το δικό μου ρε..γιατί δεν το ανεβασατε?
    Κύριε διαχειριστή ήταν κοσμιοτατατο…να ανεβεί ο κόπος μου παρακαλώ…

  2. Δρ.Παναγιώτης Μιλτιάδους, ΚΙ.Π.Α.ΠΟ.Δ. , Νάσαι ΚΑΛΑ, Στέφανε Χίε, από τους Ελάχιστους, ΕΛΛΗΝΕΣ Αντικειμενικούς Αγωνιστές Δημοσιογράφους. Η κυρία αυτή, μαζί με πάρα πολλούς της ΒΟΥΛΗΣ και των υπουργείων και των Δικαστικών ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ επίσης, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να ήταν, στο ΔΑΦΝΙ. Ο Παντόδύναμος ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ. Η κάθε τρελλή βοηθά τους ΕΛΛΗΝΕΣ Να Κατανοήσουν, ποιοί μας κυβερνούν και ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ πλέον???

  3. Έλεος ρε παιδια με το σκιάχτρο. Να μου το θυμηθείτε, δεν θα αργήσει να διαβεί την πύλη ψυχιατρείου…Τα κανάλια έχουν καταλάβει τη σούργελο είναι και την καλούν όχι για πολιτικό λόγο, αλλά για χαβαλέ και τηλεθέαση…

  4. Δεν μπορεί κάποιος να ρίξει στην μαστουρωμένη ένα κουβά νερό στα μούτρα της για να ξυπνήσει κ να καταλάβει τι λέει.

    1. Καλύτερα και με λίγη μπογιά κόκκινη, για να φανερωθεί καλύτερα και η Τρέλλα της???

Leave a Response