ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΧΡΟΝΟ ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ! ΚΑΡΦΩΝΟΥΝ ΑΜΕΝΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΛΙΓΟΥΣ ΜΟΛΙΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΠΤΕΡΥΓΙΑ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ

Κοινοποίηση:
anemogenitries-kriti

Χιλιοπαιγμένο το έργο. Ανεμογεννήτριες “φυτρώνουν” στα καμένα δάση.

Όπως προκύπτει από βίντεο και στοιχεία ακροατή του ραδιοφωνικού σταθμού Focus FM 103.6, οι μπίζνες στα καμένα της Πάρνηθα και στο Όρος Πάστρα, σε δασικές περιοχές που πριν λίγους μήνες παραδόθηκαν στις φλόγες, συνεχίζονται και μάλιστα με γoργούς ρυθμούς.

Η εικόνα είναι αποκαρδιωτική λέει ο ακροατής.

«Όλα ήταν μελετημένα» τονίζει, αποκαλύπτοντας ότι ενώθηκε πλέον το κομμάτι από Πάρνηθα μέχρι Πάστρα σ.σ. (το ορεινό συγκρότημα της δυτικής Αττικής) καθώς και το ενδιάμεσο κομμάτι.

«Από την πίσω πλευρά Δερβενοχώρια από το χωριό Στεφάνι κοιμούνται και ακούν ήδη την ανεμογεννήτρια. Το ίδιο συμβαίνει και στον οικισμό Πουρνάρι. Το ίδιο είχε γίνει και στον Κιθαιρώνα».

Δείτε το βίντεο εδώ:

Είναι ψεκασμένες θεωρίες ότι οι πυρκαγιές είναι αποτέλεσμα εμπρησμών με αιτία επιχειρηματικά συμφέροντα;

Και δεν είναι μόνο τα Δερβενοχώρια.

Σύμφωνα με αναγνώστη του newspull.gr, φωτογραφίες από την Οινόη Αττικής, δείχνουν ότι κι εκεί “ξεφυτρώνουν” ανεμογεννήτριες σε έκταση που είναι καμμένη!!Τι συμβαίνει εκεί πέρα;

Δείτε τις φωτογραφίες – ντοκουμέντα:

IMG_20240420_182916 IMG_20240420_183012 IMG_20240420_183014 IMG_20240420_183021

Το έγκλημα που συντελείται είναι κάτι παραπάνω από προφανές με την αντιπυρική περίοδο να έχει ήδη ανοίξει εδώ και 13 μέρες. Τα σκοτεινά συμφέροντα ορμώμενα από το γνωστό κέντρο διαπλοκής κάπου εκεί γύρω από τον Εθνικό Κήπο, κατακαίνε τη χώρα για να φυτέψουν τις ανεμογεννήτριες και να τα τσεπώσουν. Κανένα ίχνος ανθρωπιάς για το καμένο οικοσύστημα αλλά και τις περιουσίες των πολιτών. Άντε καλό καλοκαίρι να έχουμε…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Έχει μέλλον η υπόθεση φαίνεται έχει πέσει χρήμα…

  2. Αυτή είναι η ανάπτυξη και ο εκσυγχρονισμός της χώρας. Εσείς που διαμαρτύρεστε, να κόψετε το ρεύμα και να ανάβετε κεριά. Σαν πρωτόγονα ούγκανα που είστε.

  3. οταν υπαρχουν μ@λ@κες που τους ψηφιζουν , άλλα τοσα να καψουν και άλλες τοσες να βαλουν γιατι ειστε ηλιθιοι ολοι

  4. …..Πρασινη… αναπτυξη! Στο δια ταυτα…κλιματικη αλλαγη! Το Δουλεμα, οι ολγαρχες και η κυβερνητικη μιζα πανε συννεφο! Κικιλια οργανωσε τα καλυτερα τα πραματα μη καει η Ελληνικη….σαχαρα που εχει απομεινει!

  5. Έχει βάλει λουκέτο η καναντερ δεν έχει να αγοράσει τίποτα. Της ανεμογεννήτριας της παίρνουν για να μην κλείσει το εργοστάσιο στη γερμανία και μείνουν άνεργοι οι Γερμανοί

  6. Ελάτε να δείτε Ροδόπη Έβρο το τι γίνεται δεν περιγράφεται με λόγια σαν μανιτάρια φυτρώνουν

  7. ΜΟΛΙΣ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ

  8. ΑΝΘΈΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΌΤΕΣ ΟΙ ΚΥΝΟ-ΒΟΥΛΕΙΟΥ
    ΠΡΩΤΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌΣ.
    .
    ΚΑΤΑΛΆΒΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΦΥΛΑΚΙΣΑΝ ΤΟΝ ΗΛΙΑ;
    ή ΑΚΟΜΑ…
    .
    ….
    ΕΝΑΣ ΈΛΛΗΝΑΣ.
    .

  9. Πρεπει να γινουν επενδυσεις. Ειναι μνημονιακη μας υποχρεωση. Γι αυτο ψηφιζουμε σταθεροτητα……

  10. και τρεχουν οι αμοιροι οι πυροσβεστες να σβυνουν, και να σβυνουν
    και στεναχωριουνται οι πολιτες βλεποντας τις φωτιες στην τηλεοραση
    και θα αγορασουμε και πυροσβεστικα απο καναδα
    και ????
    και παντου ανεμογεννητριες.

  11. ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ οι ευθύνες του κρατικού μηχανισμού από την αρχή μέχρι το τέλος,όλες οι σχετικές πληροφορίες,η γνώση,οι αποδείξεις…..ολοφάνερες…. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ Α Ν Ι Κ Α Ν Ο Ι ΚΑΙ ΗΔΗ ΒΑΡΙΑ ΗΤΤΗΜΕΝΟΙ ΟΣΟΙ ΟΡΕΓΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ…..

Comments are closed.