ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΕΤΑΙ Η «ΚΟΚΚΙΝΗ ΑΡΚΟΥΔΑ»: ΕΥΘΕΙΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΤΟ ΚΑΙ Ε.Ε. ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ – «ΑΝ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΠΑΜΕ ΣΕ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ»

Κοινοποίηση:
2021-07-25T143522Z_1743381779_RC2PRO95U80W_RTRMADP_3_RUSSIA-NAVY-DAY-PARADE-PUTIN-scaled

Μύδρους εξαπέλυσε κατά της Δύσης, ο Βλαντιμίρ Πούτιν, κατά την ετήσια ομιλία του την Πέμπτη, κατά την οποία υποστήριξε ότι οι δυνάμεις του ΝΑΤΟ «προετοιμάζονται να χτυπήσουν ρωσικό έδαφος» ενώ διαμήνυσε μια τέτοια κίνηση θα μπορούσε να πυροδοτήσει την απάντηση της Ρωσίας με τη χρήση πυρηνικών όπλων.

Σύμφωνα με το Sky News, κατά την έναρξη της ομιλίας του, απευθυνόμενος στo κοινοβούλιο και σε άλλα μέλη της ελίτ της χώρας, ο Ρώσος πρόεδρος εστίασε σε δύο κυρίως θέματα: τον ισχυρισμό ότι η Δύση θέλει να καταστρέψει τη Ρωσία και την πεποίθηση του ότι ο ρωσικός λαός και οι επιχειρήσεις στηρίζουν με θέρμη την «ειδική στρατιωτική επιχείρηση» στην Ουκρανία.

«Το ΝΑΤΟ ετοιμάζεται να πλήξει ρωσικό έδαφος»

Ο Ρώσος πρόεδρος ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι οι δυνάμεις του ΝΑΤΟ «ετοιμάζονται να πλήξουν ρωσικό έδαφος», επιστρατεύοντας για αυτόν τον σκοπό τα πιο αποτελεσματικά μέσα που διαθέτουν. Η μοίρα οποιασδήποτε χώρας επιτεθεί στη Ρωσία θα είναι «πολύ πιο τραγική» από οτιδήποτε μπορεί να αντιμετωπίσει η δική μας χώρα, σημείωσε ο Πούτιν.

«Πρέπει να καταλάβουν ότι διαθέτουμε και εμείς όπλα, όπλα που θα μπορούσαν να τους νικήσουν στο δικό τους έδαφος», πρόσθεσε, εξηγώντας ότι μια τέτοια επιθετική κίνηση θα μπορούσε να πυροδοτήσει τη χρήση πυρηνικών όπλων. «Δεν το καταλαβαίνουν αυτό;» διερωτήθηκε, διατυπώνοντας την εκτίμηση ότι η «η ρωσοφοβία τυφλώνει τους ανθρώπους και τους στερεί τη λογική τους ικανότητα».

«Καμπανάκι» Πούτιν προς το ΝΑΤΟ για χρήση πυρηνικών όπλων

Ο Πούτιν προειδοποίησε τις χώρες του ΝΑΤΟ πως κινδυνεύουν με πυρηνική σύγκρουση αν στείλουν στρατεύματα στην Ουκρανία, προσθέτοντας πως η Ρωσία πρέπει να ενισχύσει τον δυτικό στρατιωτικό τομέα της μετά την εισδοχή της Φινλανδίας και της Σουηδίας στη Βορειοατλαντική Συμμαχία.

Είπε πως όποιος επιχειρήσει να εισβάλλει στη Ρωσία θα αντιμετωπίσει πιο σκληρές συνέπειες απ’ ό,τι στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο επειδή η χώρα έχει τώρα όπλα που μπορούν να πλήξουν στόχους σε εχθρικό έδαφος.

Υπενθυμίζεται ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες και σημαντικοί Ευρωπαίοι σύμμαχοί τους δήλωσαν αυτήν την εβδομάδα πως δεν σχεδιάζουν να στείλουν χερσαία στρατεύματα στην Ουκρανία, αφού η Γαλλία υπαινίχθηκε το ενδεχόμενο αυτό.

 

Ο Πούτιν ξεκίνησε στις 12:13 τοπική ώρα (11:13 ώρα Ελλάδας) την ομιλία του.

«Οι συνέπειες θα είναι πιο τραγικές»

Στην συνέχεια, ανέφερε ότι η Ρωσία δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να παρέμβει στις εσωτερικές υποθέσεις της, επαναλαμβάνοντας την κατηγορία ότι η Δύση προσπαθεί να καταστρέψει τη Ρωσία από μέσα.

Εμφανώς οργισμένος, κάλεσε τους πολιτικούς της Δύσης να θυμηθούν την τύχη που είχαν ο Αδόλφος Χίτλερ της ναζιστικής Γερμανίας και ο Ναπολέων Βοναπάρτης της Γαλλίας, που εισέβαλαν ανεπιτυχώς στη χώρα του κατά το παρελθόν. «Όμως τώρα οι συνέπειες θα είναι πολύ πιο τραγικές», είπε ο Πούτιν. «Νομίζουν πως (ο πόλεμος) είναι κινούμενα σχέδια», πρόσθεσε.

Έτοιμος για διάλογο με τις ΗΠΑ ο Πούτιν

Επίσης, ο Ρώσος πρόεδρος γνωστοποίησε ότι η Μόσχα είναι έτοιμη για διάλογο με τις Ηνωμένες Πολιτείες σχετικά με τη στρατηγική σταθερότητα, αλλά απέρριψε οποιεσδήποτε προσπάθειες να εξαναγκαστεί η Ρωσία σε συνομιλίες.

Είπε ακόμη πως η Ρωσία έχει χρησιμοποιήσει προηγμένα οπλικά συστήματα, περιλαμβανομένων υπερηχητικών πυραύλων Zircon, και πως αυτή τη στιγμή  έχει το στρατιωτικό πλεονέκτημα στην Ουκρανία.

Κούρσα εξοπλισμών

«Κατανοούμε ότι η Δύση προσπαθεί να μας παρασύρει σε μια κούρσα εξοπλισμών. Προσπαθούν να μας φθείρουν, να επαναλάβουν το κόλπο που πέτυχαν) με τη Σοβιετική Ένωση τη δεκαετία του 1980. Ως εκ τούτου, καθήκον μας είναι να αναπτύξουμε το αμυντικό-βιομηχανικό πεδίο με τέτοιο τρόπο ώστε να αυξηθεί το επιστημονικό, τεχνολογικό και βιομηχανικό δυναμικό της χώρας».

«Πρέπει να κατανείμουμε τους πόρους όσο το δυνατόν πιο ορθολογικά και να οικοδομήσουμε μια αποτελεσματική οικονομία των ενόπλων δυνάμεων, για να επιτύχουμε το μέγιστο για κάθε ρούβλι αμυντικών δαπανών». Οι αμυντικές δαπάνες στη Ρωσία είναι 13% του ΑΕΠ, πρόσθεσε ο Πούτιν.

Νέα μέτρα για την ανακούφιση των νοικοκυριών – Στόχοι για την ρωσική οικονομία

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν πρότεινε σήμερα υψηλότερα οικογενειακά επιδόματα για τα παιδιά, καθώς και άλλα μέτρα για τη στήριξη των πολυμελών οικογενειών, λίγες μόλις εβδομάδες πριν από τις εκλογές στις οποίες αναμένεται ευρέως να κερδίσει άλλη μια εξαετή προεδρική θητεία. Ο χαμηλός ρυθμός των γεννήσεων στη Ρωσία δημιουργεί εδώ και πολλά χρόνια δημογραφικά προβλήματα για τις ρωσικές αρχές, επισημαίνει το Ρόιτερς.

Κατά τη σημερινή ετήσια ομιλία του ενώπιον του ρωσικού κοινοβουλίου για την κατάσταση της χώρας, ο Ρώσος πρόεδρος τόνισε επίσης ότι πιστεύει πως είναι σημαντικό για τη Ρωσία να ενισχύσει τις σχέσεις με τις αραβικές χώρες και με τις χώρες της Λατινικής Αμερικής. Ο Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε ακόμη πως η οικονομία της Ρωσίας θα είναι σύντομα μεταξύ των τεσσάρων μεγαλύτερων στον κόσμο όσον αφορά την αγοραστική δύναμη.

Το Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν της Ρωσίας, χώρας με εκτεταμένους φυσικούς πόρους, σημείωσε σημαντική αύξηση πέρυσι, έπειτα από πτώση του το 2022, όμως η ανάπτυξη βασίζεται πολύ στη χρηματοδοτούμενη από το κράτος παραγωγή όπλων και πυρομαχικών για τον πόλεμο στην Ουκρανία, μια κατάσταση που κρύβει προβλήματα τα οποία εμποδίζουν τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των Ρώσων.

Ο Πούτιν δήλωσε επίσης πως οι Ρώσοι επιχειρηματίες θα πρέπει να επενδύουν στη Ρωσία και τα περιουσιακά στοιχεία και τα ιδιοκτησιακά δικαιώματά τους θα πρέπει να προστατεύονται, ενώ οι φόροι για τις μικρού και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις στη Ρωσία θα πρέπει να μειωθούν.

Διαβάστε το ρεπορτάζ στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ που κυκλοφορεί σήμερα

1.indd

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

32 Σχόλια

 1. ΠΟΥΤΙΝ…….!!!!!!
  ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ …….
  ΒΑΛΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΑΠΟΥΝΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΙΜΟΥ…ΤΟΥΣ ΑΡΓΗΧΟΥΣ ΚΡΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ Ε.Ε……ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΦΟΡΟΥΜ …ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ …..
  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΑΝΙΖΕΙΣ????
  ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ???
  ΤΙ ΦΤΑΙΜΕ…..ΒΑΣΑΝΙΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ….ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ……

 2. Οσες πουτανες εδώ μέσα εινσι υπέρ του ΝΑΤΟ και των ναζί ουκρανων,δηλώστε εθελοντές και πάτε εκεί να πολεμήσετε ρε πουτανες,έχετε τα κότσια? Αν όχι βγάλτε τη σφήνα από τον κωλο σας και βγάλτε το σκασμό

 3. Πατα τα τα τιμημενα Βλαδιμηρε εδω που φτασαμε στην ανεχεια και στη καταλυση της Ορθοδοξιας! Μη περιμενεις να βγει ο Τραμπ να διαλυσει το πουντο ΝΑΤΟ τον “αμυντικο” μηχανισμο που το σαψαλο των ΗΠΑ τον χρησιμοποιει σαν την αιχμη του δορατος!

 4. εχετε οπαδοποιηθει οι περισσοτεροι σε τετοιο βαθμο που εχετε καταντησει χειροτεροι και απο τον τσουκαλα

  1. Δεν είναι έτσι. Είναι πρόβατα και γενίτσαροι όσοι στηρίζουν την ”συλλογική Δύση”. Γενίτσαροι που πρόδωσαν την ελληνική τους ταυτότητα και πλέον δεν λογίζονται σαν Έλληνες. Όσοι είναι υπέρ της Ρωσσίας, στην ουσία το κάνουν γιατί την βλέπουν σαν την μόνη επιλογή προς ώρας, ώστε να αποτραπεί η εγκαθίδρυση της τυραννίας των Γότθων. Οι Γότθοι είναι μία ληστική συμμορία βαρβάρων και ευθύνονται για την πτώση της Ρώμης, του Βυζαντίου ( αυτοί και όχι οι μογγόλοι), την αποικιοκρατία σε Αμερική Αφρική, Ασία (που πρώτα εφάρμοσαν στην φραγκοκρατία). Είναι αυτοί που και τώρα ομολογούν ανερυθρίαστα πως θέλουν να κομματιάσουν την Ρωσσία σε 30 κρατίδια. Είναι αυτοί που μέχρι το 1970 θεωρούσαν του Αβορίγινες μέρος της πανίδας της Αυστραλίας, αυτοί που στο Βέλγιο έβαζαν μέχρι και μετά τον Α’ παγκόσμιο τους μαύρους σε κλουβιά στον ζωολογικό κήπο.

 5. Γιατί οι Ρωσόφιλοι έχουν όλοι το ίδιο σκεφτικό; Καημένοι μου αν ξεκινήσει πυρηνικός πόλεμος ούτε εσείς, ούτε εμείς, ούτε ο Πούτιν θα σωθούμε. Αφήστε λοιπόν την καραμέλα περί πυρηνικού. Οσο για το ΝΑΤΟ ποτέ δεν θα επιτρέψει στην Ρωσία να νικήσει. Και μπορεί και θα το κάνει αν χρειαστεί.

  1. Για πες μας πως δεν την αφήσει να νικήσει να βγάλει το στρινγκ και θα το κάνει σφεντόνα; Μόνο όταν το πει ο Βλαδίμηρος θα τελειώσει νικηφόρα αυτός ο πολεμος

  2. Χαχαχαχαχαχαχαχα δεν εχεις παρει γραμμη τι γινεται . Ο κοσμος αλλαξε , ειτε ακολουθεις , ειτε στην τρυπα σου αρουραιε !!!!!!

  3. μην ασχολεισαι. οταν θα βλεπουν τα παιδια τους με λευχαιμιες και καρκινους να λιωνουν απο τις μπομπες του πουτιν μπορει να βαλουν μυαλο αν και δεν ειμαι ιδιαιτερα αισιοδοξος. δεν εχουν καταλαβει οτι ο πουτιν ειναι τα ιδια σκατα με τους δυτικους

 6. Τοχω ξαναγράψει! Ασ αφήσει τους λεονταρισμους το ΝΑΤΟ γιατί δεν το παίρνει να τα βάλει με τη Ρωσική Αρκούδα! Για τους εξής λόγους! Η Ρωσία διαθέτει ,6000 πυρηνικές κεφαλές διπλάσιες από το ΝΑΤΟ! Και 2) Έχει την αχανή έκταση της Σιβηρίας με έκταση τεράστια 30 εκατ τετρ χιλιομέτρων! Οι κάτοικοι είναι σε μικρή έκταση και πυκνοκατοικημένη και θα υποστούν τον όλεθρο!

 7. Δεν καταλαβες καλα , το ΝΑΤΟ …γαυγιζει και συζητα να στειλει στρστο στην Ουκρανια , διοτι φαινεται τους… τρωει ο πισινος τους και θελουν κλισμα τα ανδρεικελα της Δυσης!!

  1. Ναι αυτό ακριβώς εννοώ! Και το μεγαλύτερο πατατρακ θα το πάθουν οι Γάλλοι και οι Γερμανοί! Αυτοί θα φάνε τα πρώτα πυρηνικά κουφέτα! Να θυμηθούμε το 1814 που οι Ρώσοι πήγαν καροτσάκι το Ναπολέοντα στο Παρίσι και το 1945 που πήγαν τους Γερμανούς στο Βερολίνο! Η Ιστορία θα επαναληφθεί!!!

 8. Αν καταφέρεις και βρεις από που θα σκάσουν μύτη τα γαλλικά rafale f4 που θα σε χτυπήσουν με πυρηνικά, τζαμάροντας ταυτόχρονα τα ραντάρ σου, καν’ το.

  1. Χάχα τι λες ρε καημένε, άμα αγριέψει ο Βλαδίμηρος θα σβήσει το Παρίσι από τον χαρτη και μαζί και όλες τις κουνιστές σαν εσενα

  2. Μέχρι τότε να δεις τι θα έχει πάθει ο πύργος του Άιφελ και στη τελική γιατί τόσο πρεμουρα για την διευθαρμενη Ουκρανία που ιστορικά ήταν πάντα Ρωσία, σιγά μην αφήσει τους νεοταξιτες να βάλουν χέρι στα αμπελοχωραφα της

 9. Πούτιν ο Χριστός είναι μαζί σου και είσαι ο εκλεκτός που θα φέρει την κάθαρση στην ανώμαλη και σατανική Δυσή μαζί και της Ελλάδας, το πεπρωμένο φυγείν αδύνατο.

 10. Η ΡΩΣΙΚΗ ΑΡΚΟΥΔΑ ΔΑΓΚΩΝΕΙ,ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΡΙΔΕΣ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ!!!

 11. Και πολύ σας ανεχτηκε με την εμμονή σας με την ναζιστική Ουκρανία.

 12. Γ@μησε τους το κέρατο….μαζί σου!!!!!τώρα να γίνει…..

 13. Δεν αστειεύεται ο κοντός. Κοιτάξτε εκεί στην κυβέρνηση και ξυπνήστε γιατί μας οδήγησε στον αφανισμό.

  1. εσύ δλδ θεωρείς ότι έχεις κυβέρνηση; :))))))))))))))))))))))

 14. Πάλι ο Πούτιν γαυγίζει. Πάλι απειλεί την ανθρωπότητα με όλεθρο. Το πιο λογικό είναι να λήξει τον πόλεμο και να ελευθερώσει την Ουκρανία για να ηρεμήσουν όλα. Το ΝΑΤΟ δεν πρόκειται να αφήσει την Ρωσία να νικήσει.

  1. Ποια λογικη?Η λογικη των Νεοταξιτων και των εθνομηδενιστων??

  2. το νατο και φατο δν εχει καμια ελπιδα ουτε του πεφτει λογο τι θα κανει ο πλανηταρχης πουτιν…μπορει να κατσει να τον βλεπει και να τον απολαμβανει..μεχρι τον τελικο αφανισμο της!ο ενας εχει διπλα του τον Χριστο και τους αγγεους του…και το νατο εχει εσας,το κκε-νδ-πασοκ+τον ευαγγελατο…χαχαχα…σαν κατσαριδες θα σας λιωσει αντιχριστα σκουληκια και μετα θαρθει και η οργη του αρνιου δλδ του Ιησου Χριστου του ιδιου…εχετε να πεθανετε πολλες φορες μεχρι να τελειωσετε μια για παντα!

  3. Και μετά ξύπνησες…; ;άνοιξε κάνα βιβλίο ιστορίας
   Απ το 1200 προσπαθούν οι αγγλοσαξωνες να κατσικωθουν στην βαλτικη και στην μαύρη θάλασσα… Κάθε φορά έφευγαν με την τσαπου στον ώμο

Comments are closed.