“ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ! Τ’ ΑΚΟΥΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ;” EΣΠΑΣΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ – “ΤΣΟΥΝΑΜΙ” ΛΑΪΚΗΣ ΟΡΓΗΣ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΟΥΝΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΙΝΟΣΕΤ – ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΣΤ.ΧΙΟ (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Κοινοποίηση:
im_den_antexo

Πήραν κυριολεκτικά “φωτιά” τα τηλέφωνα στα γραφεία του “Μακελειού” από τη στιγμή που ο Στέφανος Χίος ανακοίνωσε μέσω του Εκρηκτικού Δελτίου το βράδυ της Παρασκευής ό,τι ανοίγει τα μικρόφωνα για να καταγγείλλουν οι πολίτες όσα ζούνε εδώ και ένα χρόνο με τα φασιστικά μέτρα της κυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη.

“ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ”, είναι η πρώτη και η τελευταία φράση που λένε οι πολίτες εξοργισμένοι στα τηλέφωνα της εφημερίδος, με την υπομονή τους να έχει πραγματικά τελειώσει μετά και την τελευταία εξόρμηση του “Κούλη…Διακοπούλη” στην Ικαρία..”Μας κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια μας…”

Όλα όσα κατήγγειλε πολίτης της Αθήνας ,που μένει στην Καλλιθέα, στον Στέφανο Χίο..Τα λόγια του “γροθιά στο στομάχι”..Ακόυστε την κραυγή αγωνίας ενός νέου ανθρώπου

Το Βίντεο μπορείτε να το παρακολουθήσετε και στο rumble

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

34 Σχόλια

  1. ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΙΣΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΝΔ ΑΕ!!!
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Η ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΝΔ ΑΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΑΓΥΡΙΣΤΟ, ΑΔΗ, ΚΟΛΑΣΗ, ΤΑΡΤΑΡΑ!!!

  2. Ωρε πατριώτες Ελληνες ένα θα σας πώ.Οι αδερφοί μας Σέρβοι στο Βελιγράδι το καλοκαίρι του 2020 και ενώ άκουσαν ότι η κυβέρνηση θα επιβάλλει αστυνομική ώρα απαγόρευσης ένα Σαββατοκύριακο βγήκαν στους δρόμους,μπροστά απο την βουλή ναι με μάσκες και διαδήλωναν επί μια εβδομάδα,θα καίγανε τη βουλή,Και πετύχανε ξέρετε γιατί; Γιατί είναι ακριβώς πατριώτες και ελεύθεροι πολίτες σε μια χώρα που πέρασε πόλεμο,σε μια χώρα που ξέρει να πορεύεται γιατί επενδύει σε λαούς που έχουν κύρος και δύναμη,Ρώσσους,Κινέζους,Ιάπωνες και λιγότερο άν όχι καθόλου στην σάπια Ευρώπη!Σήμερα λοιπόν αναπνέουν ελέυθερα,χωρίς μάσκες σε ανοιχτούς χώρους,δεν έχουν Κούληδες,έχουν επιδημιολόγους,αλλά ο πρόεδρος και η πρωθυπουργός απλά δεν φυλακίζει ανθρώπους,κινεί την οικονομία,πληρώνει μισθούς και συντάξεις και δίνει παράδειγμα πολιτικής και πολιτικών!Εκεί ωρέ πατριώτες δεν υπάρχει κοροναιός; ΞΕΣΗΚΩΘΕΊΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!

    1. ΖΩΑ ΚΑΝΑΠΕΔΑΚΗΔΕΣ! ΚΛΕΙΝΩ ΤΩΡΑ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΠΑΩ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!

  3. Όσο δεν αντιδράμε, τόσο θα καταστρέφουν τις ζωές μας. Όλες οι μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις θα κλείσουν, πείνα, φτώχεια ανεργία σε απίστευτα ποσοστά. Εάν δεν κάνει ο κόσμος κάτι άμεσα να το σταματήσει αυτό, θα πεθάνουμε από την πείνα. Σταματειστε τον βρικόλακα τώρα…….. Εχουμε πρόβλημα επιβίωσης ρε μ@λακες, ποιος κορονοιος ρε ηλιθιοι? Ανοίξτε τα όλα τώρα.

  4. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ, ΣΕ ΠΛΑΤΕΙΕΣ…ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ;; ΘΑ ΜΑΣ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΥΣ;;;

  5. Άμα δείτε να υψώνει φωνή ο Τσίπρας πάμε για εκλογές.Υποπτευομαι ότι ήδη έχουν βρει τα κατάλληλα σποτακια που θα επαναφέρουν το ενδιαφέρον του Έλληνα.
    1)Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα κλεισει τίποτα και το μόνο που θα διατηρήσει είναι η μάσκα και η απόσταση!
    2)Ο ΣΥΡΙΖΑ θα χαρισει στις πληγεισες επιχειρήσεις φορολογικές ελαφρύνσεις της τάξεως του 100%!
    3)Ο ΣΥΡΙΖΑ θα εμβολιασει τον πληθυσμό με το Ρωσικό σ
    η Κινεζικό συμβατικό εμβόλιο!
    4)Ο ΣΥΡΙΖΑ θα αυξήσει τις συντάξεις και τις αποδοχες σε όλους τους υπαλληλικους και δημοσιους κλάδους!
    5)Ο ΣΥΡΙΖΑ θα επαναφέρει τα δώρα των Χριστουγέννων και Πάσχα!
    6)Ο ΣΥΡΙΖΑ μπλα….μπλα….μπλα και άλλες 40-50 υποσχεσεις!

    Πείτε μου σας παρακαλώ ποιος δεν θα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ με το σκεπτικό”τα μισά να κανει από όσα έχει υποσχεθεί κερδισμένοι θα βγουμε”.
    Γι αυτόν το λόγο θετει αυτους τους αντισυνταγματικούς περιορισμούς ο Κούλης ώστε να φέρει τον Έλληνα στο Αμήν και να τον σπρώξει στη αγκαλιά του Τσίπρα,που βεβαίως θα έχει τη μέγιστη Μερκελικη εντολή να πουλήσει στους Τούρκους νησιά και Θράκη όπως τη Μακεδονία.Γιατι μόνο οι αριστεροί ξέρουν να πουλάνε και να βάζουν υπογραφές στις Πρέσπες χωρίς να ανοίξει ρουθούνι απλά οι δεξιοί στρωνουν τον δρόμο.Γι αυτό εσείς που βρίζετε και είστε αγανακτισμένοι ματωνοντας τα δάχτυλα σας στο πληκτρολόγιο όταν έρθει η ώρα των εκλογών με ελαφρά τη καρδια είναι σίγουρο ότι θα δώσετε τη ψήφο σας στον Τσίπρα γιατί θα είναι η μόνη διέξοδος για να γλυτώσετε από τον Κούλη.
    Είναι ποτέ δυνατόν να γλυτώσετε από τη μεγγενη της μασονίας?
    Φτου και από τη αρχη.

    1. Εχεις δίκιο. Γι αυτό ψηφίζεις μικρό κόμμα π.χ. Τζήμερο κλπ

  6. Στα σύνορα της τρέλλας οπως λεει και το ποιηματακι η μα…ια ειναι υγεια κανει μπρατσα ειναι και οικονομικη επεισης κανει καλο στον προστατη ρωτα ουρολογο να στο πει

  7. Δεν συμφωνώ ,ο λόγος του ,ο τόνος της φωνής του δηλώνει υποταγή ,χαμένο το παιχνίδι αδέλφια αν νιωθουμε απιγνωση και φόβο, αυτό που πρέπει να ακούγεται εινσι το ,,,,,όχι δεν αντέχουμε άλλο,αλλά το ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ,όλοι μαζί μπορούμε να διαλύσουμε αυτό το καρκίνωμα , η κλάψα δεν ωφελει

  8. Μας τα έχουν κάνει τσουρέκια όλη μέρα με τον κορωνοιό και τον κορωνοιό. Κάθε μέρα βγαίνουν και λένε “πεθάνανε 25, πεθάνανε 30” και τι έγινε? Γέροι ήτανε και με πολλά προβλήματα. Είναι αυτός λόγος να καταστραφεί μια ολόκληρη χώρα? Και τα προηγούμενα χρόνια δεν πεθαίνανε 25 και 30 κάθε μέρα από επιπλοκές της απλής γρίπης? Παρέλυσε η χώρα? Όχι βέβαια. Έχουν καταστρέψει την Ελλάδα. Ξεκουμπιστείτε!

  9. 7 Φεβρουαρίου, 2021 στις 5:44 μμ
    Καταρχάς να πούμε κάποια πράγματα εδώ. Για όλα τα δεινά που συμβαίνουν στην πατρίδα μας, φταί η πλειοψηφία του λάου κατα 70-80%, και άλλο 20-30% οι πολιτικοί!

    Σχεδόν ο μισός πλυθησμός της Ελλάδος φαίνεται να είναι βολεμένοι, και ο άλλος σχεδόν μισός είναι λοβοτομημένοι απ’την τηλεόραση και φοβισμένοι! Μετά υπάρχει και η υπόλοιπη μειοψηφία που πολεμάει και αντιστέκεται, άλλα είναι υπερβολικά πάρα πολύ λίγοι σε αριθμό ατόμων! Ένας κούκος δε φέρνει την άνοιξη! Να μιλήσω με παραδείγματα που βλέπω μπροστά μου.

    Βλέπω συνέχεια καινούρια αυτοκίνητα στο δρόμο, και μεταξύ αυτών, και πολλές BMW καινούριες! Αυτοί θα ξεσηκωθούν! Κατα τ’άλλα δεν έχουμε μεγάλη οικονομική κρίση και φτώχεια στη χώρα μας;;; Για να μην παρεξηγηθώ, δεν τα λέω με κακή έννοια αυτά. Απλά βλέπω την κατάσταση που δεν ξεσηκώνεται κανένας.

    Το άλλο, μέσα στις δημόσιες συγκοινωνίες και τα σουπερμάρκετ, το 99 με 99,5% του κόσμου φοράει μάσκες! Και όποιος δε φοράει, του τη λένε λες και έχει πανώλη!!! Μετά, στους εξωτερικούς χώρους και μέσα στα αυτοκίνητα πάλι τα ίδια! Και όταν τους λες τι παίζει, σε βλέπουν για γραφικό! Βάλ’τε και τα 11 χρόνια μνημονίων που δεν άνοιξε μύτη!

    Δεν υπάρχει σωτηρία λέμε!

  10. Τι περιμενατε γιδια αφου ψηφιζατε δημοσιογραφους βιβλιοπωλες συνδικαλιστες αποτυχημένους δικηγορους κουρασμενους και χωρις ενα ενσημο πολιτικους(κουλης αλεξης κουτσουμπας φωφη φαλαινοντορα σαμαρα γαπ καραμανλη και αλλοι) να δειτε καλο? Φατε τωρα σκατα υποταγμενα ζωα.

  11. δεν υπαρχει σωτηρια γιατι ολοι ολα τα παντα αγοραζονται απο το παγκοσμιο συστημα οταν αυτοι κρινουν την καταλληλη στιγμη μονο ενα θαυμα μας σωζει γιατι αδιαφθοροι ανθρωποι υπαρχουν μετρημενοι δυστηχως οι εκλογες που περασαν ηταν σημαδιακη στιγμη λαθη επι λαθων βλεπε λαθος επιλογες ισον τραγωδια την ζουμε θα την ζησουμε μεγαλυτερη καλη τυχη ο θεος μαζι μας

  12. Δεν.θα πληρώνουμε εμεις για να ψηφιζουν Ν.Δ.και ΣΥΡΙΖΑ οι αχρηστοι αγενεις δημοσιοι υπάλληλοι.Εγω εχω σταματήσει εδω και καιρο να πληρωνω σταματηστε και εσεις να δουμε απο που θα πληρωθουν οι κουραδες του δημοσιου και οι 301.Λοιπον απεχουμε απο οποιες πληρωμες να δουμε τι θα κανουν αυτα τα αμορφωτα λεσια.Γιατι αυτη τη στιγμη τρωνε και πινουν εις βαρος μας.

  13. Τιποτα δεν εχετε δει ακομα……..αυτα τα μετρα ειναι για πλακα……κατσε να δειτε απο / προς τα τελη του 2021 ..εκει να δειτε τη σχεδιο εχουν για λοκνταουν..και φυσικα ουτε λογος για την οικονομια..μονο για εστιαση μηλανε και τιπτοα αλλο…μαγκες…εχουνε ζβησει τη γενια του 30+..δειτε τα οικονομικα στοιχεια για τα αεπ της ελλαδα για να σας φυγουν μασελες.

  14. Η ψευτοπανδημία αποκαλύπτει τον αληθινό χαρακτήρα και ήθος των διαφόρων λαών.
    Στο Γιουνανιστάν μοιρολατρία, συμβολική «παράδοση κλειδιών» στους τυράννους, δακρύβρεχτα βίντεο(‘θάνατος της εστίασης’) κλπ.

    Στην Ιταλία 50000 καταστηματάρχες συμφώνησαν και άνοιξαν τα καταστήματα όλοι μαζί εξασκώντας πολιτική ανυπακοή στους εκεί τυράννους. Ο κόσμος τους στήριξε και η κυβέρνηση υποχρεώθηκε να ανακοινώσει οτι θα χαλαρώσει τα -αυτοβούλως χαλαρωμένα από τους Ιταλούς- μέτρα:

    https://twitter.com/timesuppeople/status/1348550964135923712
    https://twitter.com/city_affairs/status/1349982707829321728
    https://twitter.com/timesuppeople/status/1350325856179154944
    https://twitter.com/ohboywhatashot/status/1350714131901542406

    Ιταλοί πελάτες πετάνε έξω απο το μαγαζί ρουφιάνους μπάτσους:
    https://twitter.com/robinmonotti/status/1350232937376215042

  15. Τώρα παιδιά σωθήκαμε βλέπω να μπαίνει 500 ευρώ το πρόστιμο και τίποτα πιο μόνιμο επί του προσωρινού τα μέτρα ήρθαν για να μείνουν Αυτό είναι που φοβάμαι ας ξεσηκωθεί ο λαός να γλιτώσουμε

  16. Ανηκομεν εισ την δύσιν κ ίσου στρατηγέ το στράτευμα σας κ μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ηλιος..

  17. Να μήν τους ψηφίσει κανένας στίς επόμενες εκλογές.

  18. ΤΣΙΠΡΑ ΖΗΤΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ρε κοιμισμένο μοσχάρι. Έχει πέσει στα ψυχοφάρμακα ο κόσμος, αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είσαι τι φοβάσαι επειδή έχεις τους δημοσιοκάφρους απέναντι; Ή μήπως περιμένεις να πέσει σαν ώριμο φρούτο ο σαπιογκαντέμης για να αράξεις τέσσερα χρονάκια πάλι στην εξουσία; Άμα πας με τέτοια μυαλά δε σε βγάζει ο λαός ούτε σε 100 χρόνια ξανά.

  19. Γραικύλοι, μόνο με πολιτική ανυπακοή θα πέσουν οι τύραννοι.
    Οι απάνθρωπες-αντισυνταγματικές ΚΥΑ-φετβάδες ακυρώνονται όταν πάψουν να τηρούνται.
    Σας έχουν δώσει ένα μαστίγιο και σας λένε «μαστιγώσου αλλιώς 300€». Και μαστιγώνεστε και κλαίτε.
    Ραγιάδες εσείς, ραγιάδες τα παιδιά σας.

    1. Δυστυχώς μόνο η αριστερά μπορεί να βγάλει κόσμο στον δρόμο και η δική μας αριστερά κουράστηκε να κυβερνά και κάνεις διακοπές τώρα να ξανανιώσει. Από κάτι δεξιούς και ακροδεξιούς μην περιμένεις. Αυτοί είναι μπατιρόβλακες και επαγγελματίες ραγιάδες τους έχουν πείσει ότι πρέπει να τους κόψουν τα επιδόματα και ότι πρέπει να δουλεύουν δωδεκάωρο για το καλό τους. Μιλάμε για μ@λάκες ολκής.

      1. Τις μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις για τη Μακεδονία δεν τις οργάνωσε η α(χ)ριστερά.

  20. Συγχαρητήρια κύριε Στέφανε Χίο! Είστε ο μόνος δημοσιογράφος ίσως στην Ελλάδα μας που αφουγκραζεστε την κραυγή απόγνωσης των Ελλήνων πολιτών. Ας ξεκινήσουμε με τα απλά, όλοι έξω, όλοι στον αγώνα για την λευτεριά! Να σας δώσει ο Θεός ανάσα, να σας δώσει τη φώτιση για να ακουστεί η ΑΛΗΘΕΙΑ! Ευχαριστούμε πολύ για το βήμα.

  21. Κανονιστε με οποιονδηποτε τροπο (οχι facebook και μλακιες , τα παρακολουθουν αυτα) να μαζευτουμε , δεν ειμαστε λιγοι , θα τριβουν τα ματια τους , αλλα ενα θα σας πω δεν καταλαβαινουν απο πορειες αλλα απο κατι αλλο , αν εχετε ”καρυδια” θα γινει.

  22. Στο διαολο μασονακια γαμω τιs στοεs σαs και το πιονη σαs…τι γιο του αποστατη..το παιδη τιs GOLDEN SACKS….Toν προσκεκλημενο σε καγε λεσχη BILDEBERG …Εκει τι συζητανε ρε?ποσο χρονο βραζειs μακαρονια?ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΜΑΣΟΝΙΑ

  23. Εμείς που δεν γαμάμε επειδή είμαστε εργένηδες. Τι θα κάνουμε, μας έχουνε σπάσει τα νεύρα. Υπολογίσατε τις ορμονολογικές διαταραχές που επιφέρουν νευρολογικά προβλήματα και διασάλευση λογικής μετά απο 8 μήνες εγκλεισμού στον ειδικά αντρικό πληθυσμό ?

    1. Δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι,
      Έτσι και αλλιώς,όλοι μέρα είτε τρως επιδόματα,η τον παίζεις.
      Οι ουρολόγοι λένε ότι βοηθάει τον προστάτη.
      Έλληνα ψηφοφόρε.

  24. ΜΠΑ ΟΣΟ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΝΟΥΝ ΤΑ
    @@@@@@@ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ .

Comments are closed.