ΔΕΙΤΕ τι ΕΡΧΕΤΑΙ! ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΟΚ! Ιταλίδα δικαστής αποφάσισε να μην πληρώνονται γιατροί και νοσοκόμοι που δεν εμβολιάζονται

Κοινοποίηση:
δικαστηριο

Ιταλίδα δικαστής της πόλης Μπελούνο, στην περιοχή Βένετο, αποφάσισε τα μέλη του υγειονομικού προσωπικού που αρνούνται να εμβολιαστούν, δεν δικαιούνται να συνεχίζουν να λαμβάνουν τον μισθό τους.

Η εν λόγω δικαστής ασχολήθηκε με το όλο θέμα μετά από προσφυγή έντεκα πολιτών ( πρόκειται για τρεις νοσηλευτές και οκτώ μέλη του βοηθητικού προσωπικού), οι οποίοι εργάζονται σε δυο οίκους ευγηρίας της περιοχής του Μπελούνο.

Μετά την άρνησή τους να εμβολιασθούν, τέθηκαν σε υποχρεωτική άδεια από τους εργοδότες τους. Αμέσως μετά, γιατρός του ιταλικού δημοσίου έκρινε ότι είναι «ακατάλληλοι προς εργασία», λόγω της αρνητικής τους στάσης προς το εμβόλιο κατά της covid 19 και των συνεπειών που αυτή μπορεί να έχει σε ηλικιωμένους και ευπαθείς ομάδες.

Μετά από προσφυγή των έντεκα «αρνητών» στην ιταλική δικαιοσύνη (στην οποία επικαλούνταν το δικαίωμα ελεύθερης επιλογής των πολιτών), η αρμόδια δικαστής αποφάνθηκε ότι δεν υφίστανται βάσιμες αιτίες για άρνηση του εμβολίου, από την στιγμή που «είναι ευρέως γνωστή η αποτελεσματικότητα των συγκεκριμένων σκευασμάτων επί των αρνητικών επιπτώσεων της νόσου, όπως αποδεικνύεται και από την δραστική μείωση των θανάτων στις κατηγορίες πολιτών που μπόρεσαν να εμβολιαστούν».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Εθελοντικό το εμβόλιο,μη στεναχωριέστε. Θαρρείς και αυτοί επέβαλαν παγκόσμια χούντα για να αφήσουν τα εμβόλια εθελοντικά.

  2. Βάσει όλων αυτών των κατώτερων συναισθημάτων που διέπουν τα ανθρωποειδή όπως τώρα εμάς που θεωρούμε τους εαυτούς μας άδικα χτυπημένους από τον κακό Κούλη, πολιτικούς, BILL GATES κ.α. εξακολουθείτε ακόμα να πιστεύετε ότι η HUMAN RACE αδικείται και δε τα αξίζει αυτά που παθαίνει;;;;;;;
    Και μη μου πείτε ότι τα νιώθω μόνη μου εγώ.
    Σημασία δεν έχει μόνο ποιος αρχίζει και για ποιους λόγους αρχίζει κάτι αλλά και γιατί ο άλλος δεν δείχνει ανωτερότητα και τον ακολουθεί αφού πιστεύει ότι είναι καλλίτεροι ή διαφορετικός.

Comments are closed.