ΔΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΒΛΑΚΑ! Ιρλανδός ευρωβουλευτής ξέχασε… να φορέσει το παντελόνι του σε τηλεδιάσκεψη

Κοινοποίηση:
2878228

Ο Ιρλανδός ευρωβουλευτής έβαλε πουκάμισο για να είναι κόσμιος στην τηλεδιάσκεψη αλλά ξέχασε το παντελόνι – Δείτε το video

Ο ευρωβουλευτής Λουκ Μινγκ Φλάναγκαν διαπίστωσε σήμερα τους κινδύνους που κρύβουν οι τηλεδιασκέψεις όταν εμφανίστηκε χωρίς παντελόνι σε συζήτηση με τους συναδέλφους του.

Στην επίσημη ζωντανή μετάδοση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ο Λουκ Μινγκ Φλάναγκαν ευρωβουλευτής της Ιρλανδίας φορούσε ένα πουκάμισο και καθόταν στην άκρη ενός άστρωτου κρεβατιού με τα πόδια σταυρωμένα, τρίβοντας τους μηρούς του ενώ μιλούσε στην επιτροπή γεωργίας για δύο λεπτά.

Ο Φλάναγκαν σε δηλώσεις του στο Reuters δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι μόλις είχε επιστρέψει από τρέξιμο και φόρεσε το πουκάμισό του αλλά έμεινε με το σορτς.

«Μόλις επέστρεψα από το τρέξιμο, οπότε φόραγα μόνο το σορτς μου. Αποφάσισα να φορέσω ένα πουκάμισο για να φαίνομαι κάπως πιο κόσμιος αλλά τελικά δεν φαίνεται να το πέτυχα» είπε στο Reuters.

Παρότι στο βίντεο που κυκλοφόρησε το σορτς του ευρωβουλευτή δεν διακρίνεται εμφανώς ο ίδιος έγινε αποδέκτης πολλών μηνυμάτων συμπάθειας από ομοιοπαθείς.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: