Γ.Πετράκος σε κυβέρνηση: «Δεν μας νοιάζουν καθόλου τα μέτρα σας – Δεν βάζουμε τίποτα πάνω από την ελευθερία μας»

Κοινοποίηση:
Πετρακος

Νέο μήνυμα από τον γνωστό τραγουδιστή Γρηγόρη Πετράκο για τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση και με τα οποία χωρίζει την Ελλάδα στα δύο. 

Ο Γ.Πετράκος τονίζει πως… «σας έχουμε παντελώς γραμμένους», ενώ προειδοποιεί κυβέρνηση και «ειδικούς» πως «είσαστε περαστικοί, πάντα ήσασταν». Παράλληλα ο τραγουδιστής αναφέρει στην ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως «σε αυτόν τον κόσμο που δοκιμάζετε να φτιάξετε εμείς δεν θα συμμετέχουμε». 

Ενώ συμβουλεύει τους πολίτες να «μη φοβούνται τίποτα», καθώς μόλις σταματήσουν να φοβούνται τους στερούν «το μοναδικό όπλο που έχουν απέναντι» τους.

Τέλος ο Γ.Πετράκος δίνει σαφέστατο μήνυμα ότι «δεν βάζουμε τίποτα πάνω από την ελευθερία μας». 

Η ανάρτηση του Γ.Πετράκου: 

«Το λέμε ενημερωτικά για όσους νομίζουν ότι μας εκβιάζουν… Δε μας νοιάζουν καθόλου τα μέτρα σας… Σε αυτόν τον κόσμο που δοκιμάζετε να φτιάξετε εμείς δεν θα συμμετέχουμε…

Δεν θα μπαίνουμε πουθενά που θα χρειάζεται να επιδεικνύουμε το παραμικρό… Ούτε χαρτιά, ούτε ταυτότητες, ούτε πιστοποιητικά, ούτε τεστ, ούτε QR code και λοιπές αηδίες..

Πάντα θα βρίσκουμε τα δικά μας στέκια, με ωραίους ελεύθερους ανθρώπους και θα γελάμε με την κατάντια του κόσμου. 

Αν χρειαστεί έχουμε και ωραιότατες βεράντες να μαζευόμαστε.

Δε θα μας αφήνετε να αλλάξουμε νομό;

Θα μένουμε στον ίδιο…ή θα βρίσκουμε παραδρόμους και θα σας ξεγελάμε…

Δε θα μας αφήνετε να πάμε σε νησιά;;;

Δεν πειράζει… Έχουμε ξαναπάει….

Και θα ξαναπάμε όταν μπείτε φυλακή…

Γενικώς, σας έχουμε παντελώς γραμμένους!

Δεν βάζουμε ΤΙΠΟΤΑ πάνω απ’ την ελευθερία μας και ΔΕ ΦΟΒΌΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!

Η διαφορά είναι ότι εμείς έχουμε ΖΩΉ.

Έχουμε μια ΩΡΑΊΑ ΖΩΉ.

Η ζωή μας δεν εξαρτάται από αυτά τα εξωτερικά τόσο πολύ όσο νομίζετε…

Δεν είμαστε σαν κι εσάς!

Εσείς έχετε μόνο εξουσία και χρήμα… 

Εμείς έχουμε φίλους. Έχουμε παιδιά. Έχουμε τα βιβλία μας. Έχουμε μουσική. Έχουμε ο ένας τον άλλο. Έχουμε αγάπη. Έχουμε Θεό.

Εσείς είστε περαστικοί…

Πάντα ήσασταν…

Καλή Κυριακή όμορφοι ελεύθεροι άνθρωποι!

Μη φοβάστε τίποτα!!!!!

Μόλις σταματήσετε να φοβάστε αμέσως τους στερείτε το μοναδικό όπλο που έχουν απέναντι σας»

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

31 Σχόλια

  1. Πρέπει να κάνεις γρήγορη μια αντιεμβολιαστικη συναυλία! Θα γίνει χαμός! Και να είμαστε όλοι εκεί φυσιολογικοί ηθικοί και ήρεμοι.ενωμενοι.

  2. ηε ελευθερια και η δυνατοτητα επιλογης ειναι ανωτερη απο την ασφαλεια.
    (ασφαλεια σε εμβολιασμουσ πιραματοζωων.. λεμε τωρα)

  3. εισαι μεγαλος μαγγασ μπραβο σου λεβεντη μου εχεις πολλα κιλα α@@@@@α

  4. Έτσι μπράβο ρε μάγκα. Ρε μην τους φοβάστε. Κλείστε τις τηλεοράσεις τους μέσα από τις οποίες σπέρνουν τον τρόμο ο οποίος φωλιάζει στην ψυχή σας.
    Δεν βλέπω εδώ και χρόνια τηλεόραση και δεν φοβάμαι τίποτε. Είμαι ΛΕΥΤΕΡΟΣ από μόνος τους και όχι με τα δικά τους φαρμάκια που υπόσχονται ελευθερία αλλά τελικά είναι μία απέραντη σκλαβιά.

  5. Δεν είναι έτσι! Ο μόνος τρόπος είναι ο ξεσηκωμός και να ρίξουμε την κυβέρνηση

  6. Μπράβο Γρηγόρη. Οι αποκάτω που λένε κακίες, να περιμένουν τις παρενέργειες από το μπόλι τους, και να αφήσουν τα πικρόχολα σχόλια για έναν ελεύθερο και ανδρείο άνθρωπο. Ούτε μία τρίχα από τα τέτοια του δεν είστε.

  7. Όλοι δίπλα σου Γρηγόρη…. ωραίος είσαι. ελεύθερος είσαι.. Ας είσαι ευλογημένος … έχουμε ωραία μπαλκόνια … ωραίους συναγωνιστές στον αγώνα της ελευθερίας…ως που να μπουν μέσα .. έχεις φωνή… δεν χρειάζεται να τραγουδάς για να ακούγεσαι … Μιλάς και το αποτέλεσμα είναι το ίδιο … μέσα στην βρώμα και την χολή είναι όμορφο να υπάρχουν άνθρωποι όπως εσύ….

  8. ΕΙΣΑΙ ΦΟΒΕΡΟΣ ΜΠΡΑΒΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΠΙΟ ΒΛΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΛΗΤΑ ΕΙΝΑΙ.

  9. Μπράβο Γρηγόρη. Είμαστε η πλειοψηφία χωρίς εμβόλιο και όμως μιλάνε ελάχιστοι. Μην σε απογοητεύουν αυτά που λένε τα ζόμπι, κατευθυνόμενα είναι.

  10. Απλά φοβερός!! Να άκουγαν λιγο και οι ραγιαδες ελληνες

  11. Τρέλανε τους ρε Γρηγόρη και τους κυβερνώντες που έχουνε λυσσάξει να εμβολιαστούμε και όλους αυτούς που πήγαν και μπολιάστηκαν γιατί είχαν παραφρονήσει από τους Ευαγγελάτους!

  12. Έτσι Γενικώς, σας έχουμε παντελώς γραμμένους!
    Δεν βάζουμε ΤΙΠΟΤΑ πάνω απ την ελευθερία μας και ΔΕ ΦΟΒΌΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!

    ΚΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΛΗ ΛΑΒΕ ΤΑ ΜΕΖΕΑ ΜΑΣ

  13. Το λεει η καρδια σου Γρηγορη μπραβο αδελφε εχουμε τον Θεο και το δικιο με το μερος μας, αυτοι νομιζουν εχουν την δυναμη αλλα δεν ειναι παρα παρασιτα και ο καρκινος του κοσμου, στο τελος θα χασουν και θα νικησουμε εμεις, κραταμε το κεφαλι ψηλα και την πιστη μας και προχωραμε

  14. Ελα μωρε μας εχεις ζαλισει το λουτσο με τις αναρτησεις σου παπατζη,εχεις να πεις τραγουδι απο το 2007,ουτε σε πανυγηρια δεν σε φωναζουν κι εχεις βρει τροπο να ακουγεσαι!Αντε τραβα μαγειρεψε κανα στιφαδο στη Θεοφανια,που δουλευει και σε ταϊζει,ανεργε.

  15. Γιατί δημοσιοποιεί όλες αυτές μπούρδες?..νομιζει ότι μας ενδιαφέρει η άποψη του..Δεν φταιει βεβαια αυτός ,αφού του δίνουν βήμα…

  16. Αν όμως γρήγορη μου ο μέσος όρος ηλικίας των νεκρων αφορούσε τα παιδιά μου ή τα παιδιά σου τώρα θαχεσ κάνει τα πάντα. Θα τρέχεις και για εμβόλιο κσι θα πήγαινες με το ζόρι και τους γονείς σου.. Πειραματικά η ξεπειραματικα.και συ και όλοι μας… Αλλά εσύ τι μας λες.. Έλα μωρέ ένας παππούς η μία γριούλα ακόμη τι τώρα τι σε 10 χρόνια. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας. και εκεί που Ν Α Ι τα γερόντια θα πάμε καιμ εις κάποια στιγμή..ειναι να μη σου τύχει γρηγορακη
    Υ. Γ είναι σίγουρο πως άμα ο κοωνοιοσ αφορούσε τα παιδιά μας οιωπαποουδεσ θα εμβολιαζονταν πρώτοι. Κοψε λοιπόν τα πολλά πολλά γιατί χάσαμε ανθρώπους εμείς.. Είναι χυδαίο το κήρυγμα από αμόρφωτουσ ιατρικά ανθρώπους.

    1. Αν ήταν επικίνδυνη πανδημια δεν θα χρειαζοταν να σε πεισει κανεις για το εμβολιο, θα έτρεχες να το κάνεις μονος σου.Ψάξε επίσημα στοιχεία, εξαφανιση μικροβιακων λοιμωξεων ενω πάντα είμασταν πρώτοι στην Ευρώπη, εξαφάνιση γρίπης, παγκόσμια θνησιμοτητα και θνητότητα του ιού, βολική ομάδα μεσου ορου θανάτων 80 ετών με υποκείμενα νοσήματα, καταστροφικά αχρείαστα λοκ νταουν, παγκόσμια ενορχηστρωμένες παρόμοιες αντιδράσεις, λύσσα για εμβολιασμό και αφαιρεση ελευθεριών, και βγαλε συμπερασματα.

  17. Καθαρές κουβέντες από έναν σοβαρό άνθρωπο μπράβο ρε φίλε. Απορία. Που είναι άραγε όλοι αυτοί οι ρασοφοροι κρατικοδιαιτοι που τάχα τις νοιάζονται για το “ποίμνιο”. Σα δε ντρέπονται οι ξεφτιλες που μόνο να σκουζουν ξέρουν όταν βάλλονται τα συμφέροντά τους.

  18. Ετσι ακριβως Γρηγορη…..μολις μπουν φυλακη εμεις θα ξαναπαμε παντου……Μεχρι τοτε εχουμε πανεμορφες βεραντες

  19. Μπράβο Γρηγόρη… Μπράβο μέσα από την καρδιά μας….

Comments are closed.