Γ.Πετράκος: «Ο Γ.Λιάγκας προσπάθησε να με κοροϊδέψει»

Κοινοποίηση:
maxresdefault-3

Επανήλθε ο Γρηγόρης Πετράκος με νέα του ανάρτηση σχετικά με τα όσα έγιναν κατά την συνέντευξη που έδωσε στο πρωϊνό του Ant1 καλεσμένος του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά.

 

Ο γνωστός τραγουδιστής μαζί με την σύντροφο του Θεοφανία Παπαθωμά θεωρούν ότι δεν τηρήθηκαν οι κανόνες της σωστής φιλοξενίας από μέρος του παρουσιαστή που εκμεταλλεύθηκε το πλεονέκτημα της θέσης του για να διαστρεβλώσει τις θέσεις τους. 

Συγκεκριμένα ο Γ. Πετράκος γράφει σε ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα:

«Αν ξαναδείς το βίντεο για δεκαπέντε λεπτά τους πήρα μονότερμα και έλεγα μόνος μου κάποια πράγματα που ήθελα να ακουστούν χωρίς καν να με ρωτήσουν… Στο τέλος επειδή η κουβέντα δεν εξελισσόταν όπως ήθελαν, έκανε ένα μονόλογο ο Λιαγκας προσπαθώντας να με κοροϊδέψει και να το κλείσει έχοντας πει την τελευταία κουβέντα. Πιστεύω όμως ότι πρόλαβα να διευκρινίσω κάποια πράγματα που ήθελα.

Τώρα για τα επιστημονικά στοιχεία που λες, δεν υπήρχε περίπτωση να με αφήσουν να πάω προς τα εκεί για αυτό και δεν το επιχείρησα… Αν άρχιζα να λέω για τις ΜΕΘ θα πέφτανε διαφημίσεις σε δέκα δευτερόλεπτα και δε θα προλάβαινα να πω τίποτα άλλο.

Έπαιζα εντός της έδρας τους και αυτό έχει κάποια όρια. Όμως θεώρησα χρήσιμο να ακουστούν έστω κάποια πιο γενικά πράγματα στο κοινό που βλέπει τηλεόραση»

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Χέσε μας ρε Πετράκο…πήγαινε να τραγουδήσεις,να βγάλεις κάνα φράγκο,κάνα δίσκο…κωλοπαιδο,που έλεγες στον κοσμακη,να παραιτηθεί,γιατί η ζωή χωρίς θυσίες,δεν γίνεται…μαλακισμενο!!!!

  2. Γρηγόρη γράψε τον Λιάγκα εκεί που δεν πιάνει μελάνι.Αφού τα παιδιά του νεόπλουτου χαλβά ξέρουν και διαβάζουν φανταζόμαστε πόσο περήφανα θα ένιωσαν και τι παράδειγμα τους έδωσε όταν τις προάλλες πάρκαρε σε ράμπα ΑΜΕΑ.

Leave a Response