Γωγώ Μαστροκώστα για τον καρκίνο του μαστού και την Φώφη Γεννηματά: Σε όσους μου λένε ότι ήμουν μαχήτρια, λέω ήμουν τυχερή

Κοινοποίηση:
gogo-mastrokostavideo-screenshot

«Η Φώφη Γεννηματά, για μένα, πάνω από όλα είναι μία μάνα που αφήνει πίσω τρία παιδιά», είπε η Γωγώ Μαστροκώστα.

Στην εκπομπή «Το Πρωινό» βρέθηκε η Γωγώ Μαστροκώστα και η κουβέντα ξεκίνησε με τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά. Μιλώντας για την απώλειά της, η Γωγώ Μαστροκώστα που έχει και εκείνη δώσει μάχη με τον καρκίνο του μαστού είπε: «Η Φώφη Γεννηματά, για μένα, πάνω από όλα είναι μία μάνα που αφήνει πίσω τρία παιδιά. Αυτό μετράει για μένα και αυτό είναι το πιο σημαντικό και πιστεύω ότι κάθε μάνα το πρώτο που σκέφτεται είναι αυτό: «Τα παιδιά μου». Το λέω τώρα και ανατριχιάζω, γιατί κι εγώ σοκαρίστηκα και στενοχωρήθηκα πάρα πολύ. Ήταν μια γυναίκα που το είχε παλέψει, αλλά καμιά φορά είναι και θέμα τύχης. Σε όσους μου λένε ότι ήμουν μαχήτρια, λέω ήμουν τυχερή».

«Δεν είναι δυνατόν να μην λιγοψυχήσεις, ούτε μία στο εκατομμύριο. Εμείς που έχουμε βιώσει αυτές τις καταστάσεις παθαίνουμε ακόμα χειρότερο σοκ όταν κάποιος “φεύγει”, γιατί λες δεν έχει τελειώσει ποτέ. Σίγουρα ήταν μία από τις περιπτώσεις τις πολύ σπάνιες, αλλά σίγουρα υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις πιο ήπιες. Να μην τρομοκρατηθούν οι γυναίκες».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Αν πεθάνει από καρκίνο μια πάμπτωχη μάνα και αφήσει πίσω αβοήθητες ψυχές κανένας από όλους τους κομπλεξικούς και αριβίστες δε θα δώσουν σημασία πόσο μάλλον αν δεν είναι και 7ης γενιάς ζάπλουτο άτομο.

Comments are closed.