Γυναίκες τεμάχισαν 23χρονο για να «ανοίξουν» με τα δάχτυλα του τον τραπεζικό του λογαριασμό

Κοινοποίηση:
dfiohbdf-670x400

Ένας αισθησιακός χορός αποτέλεσε το πρόσχημα για το ειδεχθές έγκλημα που έγινε στην Πορτογαλία

Σε ένα στυγερό έγκλημα φέρεται να προχώρησαν δύο νεαρές γυναίκες στην Πορτογαλία, οι οποίες συνελήφθησαν από τις Αρχές της χώρας ως ύποπτες πως αποκεφάλισαν και στη συνέχεια τεμάχισαν έναν 23χρονο εργαζόμενο σε ξενοδοχείο, προκειμένου να βάλουν… χέρι στον τραπεζικό του λογαριασμό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 19χρονη Μαρία Μαλβέιρα, και η 23χρονη ερωμένη της, Μαρία Φονσέκα, έκαναν όλα αυτά τα ειδεχθή στον Ντιόγκο Γκονσάλβες και στη συνέχεια του πήραν και 67.000 ευρώ.

Όταν εντοπίστηκαν τμήματα της σορού σε διάφορα σημεία στην περιοχή Αλγκάβρε, τότε άνοιξε και η υπόθεση, η οποία στη συνέχεια ξεκίνησε να ξετυλίγεται. Το κεφάλι του άτυχου νεαρού άνδρα βρέθηκε στην πόλη Ταβίρα και άλλα μέρη του κορμιού του σε άλλη περιοχή, αρκετά μακρύτερα.

Σύμφωνα με την Daily Mail, που επικαλείται τοπικά ΜΜΕ, η Μαλβέιρα φέρεται να υποσχέθηκε έναν αισθησιακό χορό στον 23χρονο, ωστόσο αυτό θα ήταν και ένα από τα τελευταία θεάματα που είδε με τα μάτια του. Στη συνέχεια ο Ντιόγκο, ο οποίος είχε δεθεί σε μια καρέκλα, στραγγαλίστηκε.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο των Αρχών, οι δύο κατηγορούμενες για τη δολοφονία έκοψαν τα δάχτυλα του νεαρού άνδρα, προκειμένου με αυτά να αποκτήσουν πρόσβαση στον τραπεζικό του λογαριασμό μέσω του κινητού του τηλεφώνου.

Πώς ένας 23χρονος απέκτησε τόσα χρήματα; Σύμφωνα με το δημοσίευμα, αυτά μπήκαν στον τραπεζικό του λογαριασμό από την αποζημίωση που έλαβε για ένα τροχαίο δυστύχημα με θύμα τη μητέρα του το 2016.

Πάντως, οι δύο νεαρές που δεν είχαν απασχολήσει μέχρι πρόσφατα τις Αρχές, δεν είχαν κανέναν άλλο λόγο για το αποτρόπαιο έγκλημά τους, εκτός του οικονομικού κινήτρου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response