Γυναίκα κράζει Κνιτάκια σε λαϊκή για τα αριστερά κάλαντα: Ντροπή, είναι του χριστιανισμού (BINTEO)

Κοινοποίηση:
Capture

Το επεισόδιο διαδραματίστηκε σε λαϊκή αγορά της Αθήνας και το βίντεο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και κάνει θραύση.

Ολα ξεκίνησαν με την ιδέα μελών της ΚΝΕ, της νεολαίας του ΚΚΕ, να απαγγείλει τα δικά της, αριστερά κάλαντα σε λαϊκή αγορά, διεκδικώντας και την ενίσχυση του αγώνα τους.

Όμως η παραλλαγή των χριστουγεννιάτικων τραγουδιών από τα μέλη της Κομμουνιστικής Νεολαίας Ελλάδος δεν άρεσε σε μία κυρία που άρχισε να φωνάζει: «Καμία γιορτή για εσάς. Χαλάσατε τα κάλαντα για να μιλήσετε για το κόμμα σας. Όποιος καπηλεύεται τα κάλαντα κάνει αλητεία. Τα κάλαντα είναι των χριστιανών, του χριστιανισμού και όχι των κομμάτων».

Μάλιστα, οι αποδοκιμασίες της βρήκαν ανταπόκριση και σε ορισμένους πωλητές της λαϊκής που άρχισαν να της φωνάζουν: «Καλά τα λες, κυρία μου, καλά τα λες». Ευγενέστατα, πάντως, τα παιδιά της ΚΝΕ, χωρίς να προκαλέσουν κανενός είδους αντιπαράθεση με τη διαμαρτυρόμενη κυρία, έφυγαν από το σημείο και μεταφέρθηκαν σε άλλο σημείο της λαϊκής αγοράς.

Πηγή: dexiextrem

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Αν τους επαιρναν στο κυνηγι εξφενδονιζοντας σαπια λαχανικα κατα πανω τους , θα ελεγα οτι υπαρχει ελπιδα…
    Αλλα βλεπω να τους πληρωνουν για τον χλευασμο …
    Μνημονια για τους ραγιαδομαλακες ωσπου να σβησει ο ηλιος!!!!!!!

  2. Κοιτάξτε τα ζωα που τους δινουν και λεφτά. Μετα περιμενουμε να σηκώσουμε κεφαλι;;; Ουτε σε εκατό χρονια. Τέτοιους ?…Ελληνες…?εχουμε. Τα Κνιτακια δεν ντρέπονται, γιατι ετςι έμαθαν. Οι αλλοι που τους δινουν λεφτά, δεν ντρέπονται;;; Ουςτ κοπρόσκυλα. Μνημόνια για τα επόμενα εκατό χρονια ζωααααα!!!

  3. μισος στο μισος της αριστερας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! πολεμο στον πολεμο της αριστερας!!!!!!!!!!!!!! δεν θα περασει ο κομουνισμος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Leave a Response