Γρήγορος οδηγός αποφεύγει φορτηγό που έρχεται καταπάνω του [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
ΔΔ

Αυτή είναι η τρομακτική στιγμή που ένας οδηγός βλέπει ένα φορτηγό να έρχεται καταπάνω του και καταφέρνει τελευταία στιγμή να το αποφύγει.
Ο Σουνίτα Νιγιομπόνγκ οδηγούσε παρέα με τη φίλη του τη Ζιτναρίν Θανγκθρόνγκ σε έναν ορεινό δρόμο στο Τσιανγκ Μέι της Βόρειας Ταϊλάνδης, όταν ένας απρόσεκτος οδηγός ήρθε απευθείας κατά πάνω τους, οδηγώντας στο αντίθετο ρεύμα.
Ευτυχώς, ο Σουνίτα αντέδρασε γρήγορα κι έστριψε απότομα το τιμόνι του οχήματός του για να αποφύγει το φορτηγό που κατευθυνόταν προς το μέρος του.
Το αμάξι του Σουνίτα βγήκε σε ένα άνοιγμα του δρόμου κι έτσι η τρομερή μετωπική σύγκρουση αποφεύχθηκε.

Όταν το ζευγάρι κοίταξε στον καθρέφτη, είδε το φορτηγό να πηγαίνει από τη μια άκρη του δρόμου στην άλλη, κατευθυνόμενος σε μια απότομη στροφή.

Σαν από θαύμα, ο οδηγός του φορτηγού κατάφερε να ανακτήσει τον έλεγχο, αποτρέποντας το ατύχημα που έμοιαζε αναπόφευκτο.
«Ήμαστε τυχεροί που μπορέσαμε να αποφύγουμε τη μετωπική σύγκρουση και ο οδηγός ήταν τυχερός που το φορτηγό του δεν τούμπαρε. Τουλάχιστον, θα μπορούσε να ζητήσει συγγνώμη και όχι απλά να πατήσει γκάζι για να φύγει μακριά» λέει η κοπέλα του οδηγού στο αμάξι για τον απρόσεκτο φορτηγατζή.

«Δεν ξέρω γιατί ο οδηγός ήταν στο αντίθετο ρεύμα του δρόμου, αλλά υποπτεύομαι ότι είχε αποκοιμηθεί επάνω στο τιμόνι. Εάν οι άνθρωποι είναι κουρασμένοι, θα έπρεπε να σταματάνε την οδήγηση και να κάθονται λιγάκι να ξεκουραστούν. Διαφορετικά γίνονται επικίνδυνοι για τον εαυτό τους και τους άλλους» ανέφερε από την πλευρά του ο οδηγός του αυτοκινήτου για τον οδηγό του φορτηγού, που παραλίγο να προκαλέσει μια τρομερή μετωπική σύγκρουση.
«Ας ελπίσουμε ότι το συγκεκριμένο βίντεο θα σταθεί αφορμή να είναι όλοι περισσότερο προσεκτικοί και υπεύθυνοι στον δρόμο από εδώ και στο εξής» ευχήθηκε ο οδηγός του αυτοκινήτου με τα πολύ γρήγορα αντανακλαστικά.
Το βίντεο με το επικίνδυνο φορτηγό ανέβηκε στα social media και έγινε viral.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Leave a Response