Γουάντα Νάρα – Μάουρο Ικάρντι: Ανακοίνωσαν και επίσημα ότι είναι και πάλι μαζί

Κοινοποίηση:
Γουάντα Νάρα – Μάουρο Ικάρντι

Ένα ποστάρισμα τους στα social media έβαλε… τέλος στο εξωγηπεδικό “σήριαλ” των ημερών. Γουάντα Νάρα και Μάουρο Ικάρντι είναι και επίσημα μαζί.

Happy End” μεταξύ Μάουρο Ικάρντι και Γουάντα Νάρα. Το εκρηκτικό μοντέλο “υπέγραψε” την επανασύνδεση της με τον επιθετικό της Παρί Σεν ζερμέν, με ένα ποστάρισμα στο λογαριασμό της στο Instagram.

Σε αυτό, τονίζει ότι το ζευγάρι έφτασε πολύ κοντά στο διαζύγιο, υπογράφοντας μάλιστα και τα σχετικά έγγραφα, αλλά τελικά αποφασίστηκε να είναι και πάλι μαζί, χωρις όμως να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.

«Οι φωτογραφίες που ανεβάζω τους τελευταίους μήνες δείχνουν πόσο καλοί ήμασταν και πόσο χαρούμενοι. Ήμουν πολύ πληγωμένη από αυτό που συνέβη. Κάθε μέρα ζητούσα από τον Μάουρο διαζύγιο. Όταν κατάλαβε ότι δεν υπήρχε γυρισμός, μου είπε ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι, ότι αν ο χωρισμός ήταν ο μόνος τρόπος για να τελειώσει τόσος πόνος, τότε θα έπρεπε να το κάνουμε.

Πήγαμε στον δικηγόρο. Σε δύο μέρες ο Μάουρο αποδέχθηκε όλους τους όρους και υπογράψαμε τη συμφωνία. Την επόμενη μέρα μου έγραψε ένα γράμμα που κανείς δεν μου είχε γράψει ποτέ: “Σου έδωσα τα πάντα και έχεις τα πάντα, ελπίζω να είσαι ευτυχισμένη γιατί αυτό θα με έκανε ευτυχισμένο”.

Και εκεί συνειδητοποίησα κάτι: ότι έχοντας τα πάντα, δεν έχω τίποτα αν δεν είμαι μαζί του. Είμαι σίγουρος ότι αυτή η άσχημη στιγμή που περνάμε θα μας δυναμώσει ως ζευγάρι και ως οικογένεια.

Το σημαντικό είναι ότι είχαμε και οι δύο την ελευθερία να βάλουμε ένα τέλος στην 8χρονη ιστορία μας, αλλά με την ψυχή μας κουρασμένη από το κλάμα, επιλέξαμε ξανά ο ένας τον άλλον ελεύθερα. Σε αγαπώ Μάουρο Ικάρντι», αναφέρει η Γουάντα Νάρα στο μήνυμά της μέσω Instagram.

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: