Γονείς τέρατα – Ξυλοκοπούσαν την 6χρονη κόρη τους και την κλείδωναν σε κλουβί σκύλου

Κοινοποίηση:
Capture-10

Την κόλαση ζούσε ένα 6χρονο κοριτσάκι από τους ίδιους τους γονείς της.

Το ζευγάρι από την Πενσυλβάνια των ΗΠΑ, αντιμετωπίζει πολλαπλές κατηγορίες. Οι γονείς τέρατα κατηγορούνται ότι βασάνιζαν την εξάχρονη κόρη τους, ενώ τα βράδια όπως κατέθεσαν τα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας, την κλείδωναν σε κλουβί σκύλου.

Ο πατέρας Jacob William Weight 37 ετών και η μητέρα Mimi Ann Frost 33 ετών κατηγορήθηκαν στην κομητεία Fayette για βαριά επίθεση, διαφθορά ανηλίκων, στραγγαλισμό, έκθεση σε κίνδυνο της ευημερίας των παιδιών και πολλές άλλες κατηγορίες.

Η έρευνα ξεκίνησε στις 6 Φεβρουαρίου, όταν αστυνομικοί στάλθηκαν στο σπίτι του ζευγαριού στο Brownsville Borough, όταν το 6χρονο παιδί έχασε τις αισθήσεις του, δήλωσε η πολιτειακή αστυνομία της Πενσυλβάνια.

Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί έπαθαν σοκ, αφού βρήκαν το σπίτι σε «άθλια κατάσταση», γεμάτο με περιττώματα σκύλων, σκουπίδια και ούρα, όπως αναφέρει η Dailymail.

Να σημειωθεί ότι ο πατέρας της 6χρονης Jacob William Weight κάλεσε την αστυνομία αφού το κοριτσάκι υπέστη κρίση όταν ένα από τα άλλα παιδιά που ζούσαν στο σπίτι προσπάθησε να την κάνει μπάνιο.

Τα άλλα παιδιά της οικογένειας, είπαν στους αξιωματούχους ότι το κορίτσι είχε κλειδωθεί σε ένα κλουβί για σκύλους και είχε χτυπηθεί με μια σκούπα, προσπαθώντας να κρύψουν την αλήθεια.

Από τα έξι παιδιά που ζούσαν στο σπίτι, μόνο το εξάχρονο κορίτσι ήταν στόχος, δήλωσαν οι αξιωματούχοι. Τέσσερα από τα υπόλοιπα ήταν παιδιά του ζευγαριού και ένα ήταν ανιψιός τους.

Ο ανιψιός είπε στην αστυνομία ότι ο πατέρας της 6χρονης της έδεσε με φερμουάρ τα χέρια και τα πόδια. Ένα άλλο παιδί είπε ότι το ζευγάρι ήθελε η εξάχρονη να τρώει τα δικά της απόβλητα.

«Το 6χρονο παιδί αφέθηκε σε αυτό το κλουβί γυμνό χωρίς φαγητό. Θα τιμωρούνταν αν κατάφερνε να δραπετεύσει από το κλουβί για να πάει να πάρει φαγητό», είπε ο εισαγγελέας που ερεύνησε την υπόθεση.

Υπήρχαν ενδείξεις ότι «τουλάχιστον μερικά» από τα άλλα παιδιά συμμετείχαν στην κακοποίηση, πρόσθεσε.

Η αστυνομία βρήκε επίσης στο σπίτι οκτώ σκυλιά και δύο γάτες.

Τι είπε το κοριτσάκι στο ψυχολόγο
Σύμφωνα με την ποινική καταγγελία, το κοριτσάκι είπε σε ψυχολόγο ότι την ανάγκαζαν να τρώει σκυλοτροφή και να κοιμάται στο κλουβί κάθε βράδυ.

Εκτός από τα χτυπήματα, η 6χρονη κατέθεσε ότι ο πατέρας της, την πυροβόλησε στα πόδια με αεροβόλο όπλο.

Το κορίτσι δεν είχε λάβει κατάλληλη παιδιατρική φροντίδα εδώ και χρόνια και δεν ήταν εγγεγραμμένη στο σχολείο.

Τέλος να σημειωθεί ότι τα σκυλιά και οι γάτες που βρέθηκαν στο σπίτι μεταφέρθηκαν σε Κέντρο Ελέγχου ζώων της περιοχής.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Αν ζούσαν π.χ. στο Texas, αυτά τα 2 τέρατα, θα έβλεπαν το χέρι της Δικαιοσύνης βαριά επάνω τους. Εκεί που ζουν όμως, θα γίνει το Θέατρο του παραλόγου, όπως στην Ελλάδα των Τεμπών.

Leave a Response