“Γονατίζουν” τους επιχειρηματίες! Έρχεται άγριο φθινόπωρο! «Λουκέτο» σε δύο καταστήματα στην Πάτρα επειδή είχαν… δύο άτομα παραπάνω

Κοινοποίηση:
1

«Λουκέτο» σε δύο καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος που δραστηριοπιούνται στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου στην Πάτρα, έβαλαν τα στελέχη μικτών κλιμακιών που διενεργούν ελέγχους για την εφαρμογή των μέτρων για τον κορωνοϊο.

Πρόκειται για τα καταστήματα με τις επωνυμίες «Macao» και «Carousello», στα οποία σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, το βράδυ της Παρασκευής οι ελεγκτές εντόπισαν να υπάρχουν βάσει της κείμενης νομοθεσίας, μόλις 2 άτομα υπεράριθμα. Η απόφαση για το 15νθημερο λουκέτο, έχει προκαλέσει αναστάστωση και δυσφορία στους επιχειρηματίες του κλάδου. Υποστηρίζουν πως πρόκειται για “άδικη απόφαση”, ενώ σε άλλες περιπτώσεις επιβάλλονται, μόνο χρηματικά πρόστιμα. Κάτι, που όπως επισημαίνεται στην περίπτωση των δυο Πατρινών επιχειρηματιών δε συνέβη. Η απόφαση ήταν άμεση και κατασταλτική.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Δεν πάνε καλά, εδώ μας κουβαλάνε κάθε καρυδιάς καρύδι και πάμε χαμένες οι θυσίες μας κατά την καραντίνα, τα λίγα άτομα παραπάνω στα μαγαζιά τους πείραξαν!!!!

  2. ΑΑΑΑΑΧ ΚΑΛΑ ΠΑΘΕΤΕ ΦΙΛΟΧΡΗΜΑΤΟΙ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΑΑΑΑΧ ΤΕΤΟΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΑΣ

Leave a Response