Γλυφάδα – Φύλακας ναυτιλιακής: «Ο Αιγύπτιος μου είπε “με διώχνουν από το σπίτι, θα τους σκοτώσω και θα αυτοκτονήσω”»

Κοινοποίηση:
makel

Στη δημοσιότητα ήρθαν νέες αποκαλύψεις για το μακελειό που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (12/2) σε ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα, καθώς ο Αιγύπτιος δράστης φέρεται να είπε στον φύλακα του κτιρίου πως «θα τους σκοτώσω και θα αυτοκτονήσω».

Μαρτυρίες των εργαζομένων που ήρθαν αντιμέτωποι με τον δράστη είναι ενδεικτικές για το τι συνέβη μέσα στην ναυτιλιακή εταιρεία.

«Τον είδα να ανεβαίνει από το υπόγειο. Κρατούσε ένα σακβουαγιάζ. Κατάλαβα ότι μέσα είχε όπλο. “Τι πας να κάνεις;” τον ρώτησα. “Με διώχνουν από το σπίτι, θα δεις τι θα τους κάνω”, μου είπε.

“Θα τους σκοτώσω και θα αυτοκτονήσω, φύγε από εδώ”, συνέχισε νευριασμένος.

“Πάω να καθαρίσω τα αφεντικά, δεν θα πειράξω τους εργαζόμενους”, μου είπε. Πήρα αμέσως την αστυνομία, και λίγα λεπτά μετά άκουσα τους πυροβολισμούς», ανέφερε ο φύλακας του κτιρίου.

Χαρακτηριστική για τις στιγμές που έζησαν μέσα στο κτίριο είναι ακόμα μία μαρτυρία εργαζόμενης που μάλιστα είχε εγκλωβιστεί μαζί με μία συνάδελφό της σε χώρο της εταιρείας βλέποντας τι συνέβη και ακούγοντας τους πυροβολισμούς:

«Ακούσαμε φασαρία, κάποιον να φωνάζει ‘Άρη τι κάνεις εκεί;’ Εγώ και η συνάδελφος είχαμε δει τον ‘Άρη’ με το όπλο και μετά ακούσαμε τους πυροβολισμούς σαν να σείστηκε το κτίριο.

Τρέξαμε και μπήκαμε στον χώρο που είχαμε μία μικρή κουζίνα και τουαλέτα και κλειδώσαμε την πόρτα. Μετά από κάποια ώρα ήρθαν οι αστυνομικοί, μας απεγκλώβισαν και μας απομάκρυναν από το κτίριο. Έψαχναν να βρουν τον ‘Άρη’, δεν τον είχαν βρει και τον αναζητούσαν. Μας ρώτησαν αν είδαμε που είχε πάει, αλλά εμείς δεν ξέραμε».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ο ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΜΠΑΡΜΠΑΣ ΕΙΧΕ ΤΣΑΓΑΝΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΜΑΤΣΟΓΡΕΙΕΣ

Comments are closed.