19/05/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

Γλυφάδα: «Δεν ξέρω τι προσωπικά μπορεί να είχε ο Αιγύπτιος με την αδερφή μου» είπε στην κατάθεσή της η Δ.Καρνέση

Κοινοποίηση:
καρνεση-jpg

Από την κατάθεση της γυναίκας δεν προέκυψε κάποιο στοιχείο που να ήταν άγνωστο στους αστυνομικούς

Η Δέσποινα Καρνέση έδωσε την πρώτη της κατάθεση μετά το μακελειό στη ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα όπου έπεσαν νεκροί 4 άνθρωποι, μεταξύ αυτών και του δράστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυρία Καρνέση περιέγραψε στους αστυνομικούς του Ανθρωποκτονιών τα όσα συνέβησαν εκείνη την Δευτέρα που ο 76χρονος Αιγύπτιος εισέβαλε στα γραφεία της εταιρείας και άρχισε να παίρνει ζωές, χωρίς ωστόσο να δώσει με τα λεγόμενα της κάποια νέα διάσταση στην υπόθεση.

Ειδικότερα, από την κατάθεση της γυναίκας δεν προέκυψε κάποιο στοιχείο που να ήταν άγνωστο στους αστυνομικούς ούτε όσον αφορά στα όσα έγιναν στα γραφεία της εταιρείας, ούτε όσον αφορά στις σχέσεις που είχε ο δράστης με τα μέλη της εφοπλιστικής οικογένειας.

«Δεν ξέρω τι προσωπικά είχε ο Αιγύπτιος με την αδερφή μου» φέρεται να είπε κάποια στιγμή η κυρία Καρνέση στους αστυνομικούς.

Να σημειωθεί ότι οι Αρχές βρίσκονται εν αναμονή των αποτελεσμάτων από την άρση του τηλεφωνικού και τραπεζικού απορρήτου του 76χρονου δράστη καθώς είναι πιθανό να προκύψουν νέα στοιχεία που να ρίξουν περισσότερο φως στις σκιώδεις γωνίες της υπόθεσης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: