Γλυκά Νερά: H Καρολάιν είχε εκμυστηρευθεί πως ήθελε να χωρίσει – Τι αποκαλύπτει φίλη της

Κοινοποίηση:
εγκλημα γλυκα νερα καρολαιν

Όλοι μιλούσαν για ένα ευτυχισμένο ζευγάρι, αλλά κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να κρύβει ένα σπιτικό πίσω από τους τοίχους. Μόνο η στενή φίλη της άτυχης Καρολάιν γνώριζε τα προβλήματα στο γάμο της, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες, της είχε εκμυστηρευτεί ότι σκόπευε να χωρίσει.

«Ήταν η πρώτη που είχε μάθει (σημ: από την Καρολάιν) ότι ήθελε να χωρίσει, προφανώς αυτό το γεγονός και μόνο τον συγκλόνισε, δεν το ήθελε. Ήταν ένα ζευγάρι πολύ αγαπημένο» τόνισε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» φίλη των δύο οικογενειών.

Η Αναστασία, η φίλη της Καρολάιν είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, από τη στιγμή που έμαθε ότι δράστης είναι ο σύζυγός του θύματος, σύμφωνα με την ίδια μαρτυρία. «Έκλαιγε συνέχεια και η μητέρα της προσπαθούσε να την συνεφέρει» είπε χαρακτηριστικά.

«Κανένας δεν το περίμενε. Κανείς δεν πίστευε ότι μπορεί να είναι αυτός ο δολοφόνος» κατέληξε η γυναίκα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Γιατί μετά την παραδοχή του Μπάμπη βγήκε η φίλη να αποκαλύψει κάτι τόσο σημαντικό; Γιατί δεν το είπε αυτό από τις πρώτες ώρες του θανάτου της φίλης της ή μήπως η αστυνομία μας το απέκρυψε;

    Θα βοηθούσε τις έρευνες να διεξαχθούν πιο γρήγορα με καλύτερα στοιχεία χωρίς να ανακατεύουν και αλλοδαπά στοιχεία ως τους επίδοξους εγκληματίες.

    Η ψυχολόγος και η έκτακτη ανακοίνωση της Μασονικής Στοάς τι σχέση έχουν με το όλο έγκλημα και γιατί ανακατευτήκαν εξαρχής είναι το άξιον απορίας!

  2. Τι σκατά “πολύ ευτυχισμένο” ήταν το ζευγάρι της Αγίας Παρασκευής, με τόσα δείγματα αντιθέσεων διάσπαρτα ολόγυρα;;;

Leave a Response