Γλυκά Νερά: Το τηλεφώνημα που τάραξε την Αγγελική Νικολούλη – Οι ενοχλήσεις που δεχόταν η Καρολάιν από το “τρίτο” πρόσωπο

Κοινοποίηση:
720_783171_0f6d5bf149-a1c0043237866223

Υπόνοιες για εμπλοκή και τρίτου προσώπου στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά που έχει σοκάρει το πανελλήνιο, άφησε η εκπομπή “Φως στο Τούνελ” που προβλήθηκε εκτάκτως το βράδυ της Παρασκευής.

Κατά τη διάρκεια της έκτακτης εκπομπής της Αγγελικής Νικολούλη, η παρουσιάστρια δέχθηκε ένα τηλεφώνημα που την τάραξε από κάποιο άτομο αξιόπιστο όπως εξήγησε στους τηλεθεατές, χωρίς να θελήσει να αποκαλύψει τα στοιχεία του. Αμέσως μετά το τηλεφώνημα, η Αγγελική Νικολούλη ζήτησε από τους συντελεστές της εκπομπής να προβάλουν και πάλι το βίντεο με το σκουρόχρωμο αυτοκίνητο που “πιάστηκε” από τις κάμερες να κινείται στη συγκεκριμένη περιοχή τις επίμαχες ώρες και ο κάτοχος του οποίου όπως υποστήριξε δεν έχει βρεθεί.

“Υπάρχει μία πάρα πάρα πολύ σημαντική πληροφορία και τώρα καταλαβαίνω και την πίκρα αυτού του παιδιού” είπε η παρουσιάστρια (εννοώντας την 20χρονη Καρολάιν), ενώ όσο η ώρα περνούσε η Αγγελική Νικολούλη δεν μπορούσε να κρύψει πως το μυαλό της είχε κολλήσει στα όσα άκουσε στο τηλεφώνημα. “Από αυτά που της είχαν μεταφέρει, από την ενόχληση που δεχόταν, από τις προσβολές που δεχόταν… από το πρόσωπο” πρόσθεσε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. την πατησε με την BMW…. και για να μην συνεχισει να εκτιθεται….. -για να το παραδεχτει, ουτε λογος- περναει το παραμυθι του τριτου προσώπου,ταχα τεμου….. και μετα;; α!!!! ξερεις!!!! το τριτο προσωπο υπηρξε με την BMW….. αλλα δεν το ερευνησαν οι αρχες…..

  2. Mονο βολικο…? Το καλυτερο..ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΗΞΕΡΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΟΧΟΣ εκτος απ’ την ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ !!! Τυχαιο…??? Αληθεια αυτο το 5% ”γραφικοι εργατες” ΚΚεδες δεν ΕΠΡΕΠΕ να ειναι στους δρομους και να σκοτωνονται με τα ΜΑΤ…για τα δικαιωματα του εργατη ??? Που ειναι…. στις εργατικες τις τζαμπα διακοπες με τα κουπονια..??? Αρε γιαλατζι ΚΚεδες…απ’ το δημοτικο δε μαθαινουμε ρε να μη σκυβουμε ποτες το καφαλι…’η εχω χασει επεισοδια ??? Αρε BIG BOSS ΚΟΥΤΣ..κουτσα κουτσα φλωρους μασ καταντησες.

  3. ΚΑΛΑ ΑΥΤΗ ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ..ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΠΟΡΤΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΑΠΟ ΣΠΙΛΜΠΕΡΓΚ….ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΠΗΓΗ ΣΟΥ ΡΕ ΚΥΡΑ ΜΟΥ..? ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΞΕΦΥΣΑΣ ΣΑ ΤΟ ΠΑΛΙΑΛΟΓΟ…

  4. Όλα για την τηλεθέαση! Τελείωσε η εκπομπή, ξεκινάνε διακοπές κι όλα καλά! Μα είμαστε σοβαροί; Πέφτει ένα τόσο σοβαρό τηλεφώνημα με μαρτυρία που σοκάρει. Αμέσως μετά υπαινιγμός για τη σκούρα bmw. Πετάει κι ο Αικατερινοπουλος αυτό για τη Σούδα. Και μετά; Μετά θα αρχίσουν κι οι “άγριες μέλισσες” από Σεπτέμβρη.

  5. Πρέπει να είναι κανείς πολύ αφελής για να πιστεύει ότι αν κι εφόσον υπάρχει “ουρά” στην υπόθεση και υψηλά πρόσωπα εμπλεκόμενα, θα αποκαλυφθεί το παραμικρό. Ενδεχομένως σε άλλη χώρα να ξηλώνονταν το πουλόβερ. Στην Ελλάδα του 2021 όχι.
    Προς το παρόν πάντως η υπόθεση έχει βάλει ειδησεογραφικα σε δεύτερο πλάνο τον covid και το αντεργατικό νομοσχέδιο, κάτι βολικό για την κυβέρνηση.

  6. Μια ζωη τα ιδια.Εχει καταντησει γραφικη. Μετα καποιοι λενε γραφικο τον χιο που τα λεει ολα στα ισα. Ο,τι στοιχεια εχει. Ωραια, αρα απο χθες το βραδυ εχει βρεθει ποιος-ποια ηταν στην bmw … Που ειναι λοιπον?? Ποιος ειναι λοιπον?? Ελα μωρε τωρα.. Ο χιος πρν καιρο ελεγε για ενα βαν ασπρο εκεινο το βραδυ και οντως στα βιντεο που εδειχνε η αγγελικη στην πρωτη εκπομπη περασε και ενα ασπρο βαν εκεινο το βραδυ. Ενταξει δεν μιλαμε και για την υποθεση του υπερκατασκοπου. Τοσο φρεναρισμα σε υποθεση εχει καταντησει αηδια. Μαλλον τρεμει η κουλα για πολλους λογους.

Comments are closed.