Γκάλοπ GPO: Μήνυμα στην κυβέρνηση για το φορολογικό – «Μην κάνετε πίσω»

Κοινοποίηση:
ΤΑΞΙ

Με τις αντιδράσεις επαγγελματικών κλάδων να κλιμακώνονται ενάντια στο φορολογικό νομοσχέδιο, η κοινή γνώμη στέλνει το δικό της μήνυμα στην κυβέρνηση ζητώντας να «μην κάνει πίσω», καθώς πιστεύει ότι η πλειονότητα φοροδιαφεύγει συστηματικά.

Όπως καταγράφει γκάλοπ της GPO για την εφημερίδα Παραπολιτικά, το 84,7% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι οι ελεύθεροι επαγγελματίες φοροδιαφεύγουν και σε ποσοστό 84,8% ότι κρύβουν τα εισοδήματά τους, ενώ αναδεικνύουν «πρωταθλητές » φοροδιαφυγής τους γιατρούς σε ποσοστό 91%.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, το 56,4% τάσσεται υπέρ του νέου φορολογικού νομοσχέδιου με το 59,8% να εκτιμά πως κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση, ενώ 56,6% των ερωτηθέντων, δηλώνουν πως η κυβέρνηση θα πρέπει να προχωρήσει στην εφαρμογή του μέτρου παρά τις αντιδράσεις.

Όσον αφορά στη διάθεση των εσόδων από το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, η πλειοψηφία σε ποσοστό 52,9% τάσσεται υπέρ της υγείας, με τη μείωση των φορολογικών συντελεστών και την παιδεία να ακολουθούν με ποσοστά 28% και 14,4%, αντίστοιχα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Μην πληρώνετε στους κλέφτες κρατιστες τίποτα κοιτάξτε την οικογένεια σας τα παιδιά σας..όσα και να πληρώσετε τα τρώνε..οι ξεφτυλες 45 χρόνια οικοδομή 700 ευρώ πουστη κατρουγκαλε σκατα να φας καριόλη ποτέ αποδηξη καθίκια

Comments are closed.