«Γι’ αυτό ο Στέλιος Καζαντίδης δεν μπορούσε να κάνει παιδιά»

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Για τη σχέση του με τον Στέλιο Καζαντζίδη κι ένα μυστικό που γνώριζε μόνο εκείνος, μίλησε  ο Κώστας Σκαφίδας.

Το μυστικό αυτό και η αποκάλυψή του ήταν που οδήγησε στο τέλος της μακροχρόνιας φιλίας που είχαν ο Στέλιος Καζαντζίδης και ο Κώστας Σκαφίδας.

«Όταν μάζευαν τους ιδεολόγους αριστερούς, με πήρε ένας συγγενής που ήταν μέσα στην αστυνομία και μου είπε: “Πάρε τον Στέλιο και κράτησε τον σπίτι σου μέχρι να ηρεμήσουν τα πράγματα”. Στον Διόνυσο μου λέει: “Σταμάτα εδώ”. Σταματάω σε κάτι χαλάσματα όπου πετάλωναν μουλάρια τα παλιά χρόνια. Τον βλέπω και ανηφορίζει στα χαλάσματα. Έπειτα από μισή ώρα επιστρέφει κλαμένος.

Μπαίνουμε στο αυτοκίνητο, πηγαίνουμε στο σπίτι και μου λέει: “Σε εκείνα τα χαλάσματα έπαθα τη ζημιά και δεν μπορώ να κάνω παιδιά”. Τον είχε κλωτσήσει ένα μουλάρι και έμεινε ανίκανος. Αυτό το μυστικό το ήξερα μόνο εγώ. Ούτε καν η μάνα του δεν το ήξερε», περιγράφει αρχικά ο Κώστας Σκαφίδας.

«Τότε λοιπόν ο Στέλιος είχε μια κοπέλα από την Πρέβεζα και μου είχε απόλυτη εμπιστοσύνη. Κάποια στιγμή η μάνα του, η κυρα-Γεσθημανή μού έβαλε λόγια και μου έλεγε συνέχεια ότι ο Στέλιος πρέπει να χωρίσει από την κοπέλα αυτή. Σε μια κουβέντα μας λοιπόν πετάγομαι και της λέω: “Σου αρέσουν τα παιδιά;”. Μου απαντάει: “Πολύ”.

Και μου ξεφεύγει και της αποκαλύπτω ότι ο Στέλιος δεν μπορεί να κάνει παιδιά. Το λέει στον Στέλιο εκείνη και αυτό ήταν το τέλος της σχέσης μας. Γιατί στο υποσυνείδητο είχαν μπει τα λόγια της κυρα-Γεσθημανής, που ήθελε να τον χωρίσει» κατέληξε ο 86χρονος Κώστας Σκαφίδας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. και εμεις που καναμε παιδια που τρεμει το φηλοκαρδι μας μην τα βιασουν μην τα σκωτοσουν που κανουμε τιιτανιο αγωνα να τα μεγαλοσουμε απο που και ποσο να τα περιορισουμε ο κυνδυνος καραδοκει απο παντου δυο οικογενειες κυβερνουν.αυτον τον τοποαυτοι περνουν καλα και εμεις υποφερουμε και σκοτονομαστε για παρτυ τους

  2. Καλά, βρε παιδιά! Αυτό δεν είναι τίποτε νέο. Αυτό το είχε ειπεί σε συνέντευξη από μόνος του ο Καζαντζίδης πριν από πολλά χρόνια.

  3. Αλήθεια είναι αυτό το έχω ακούσει από λάτρεις του Στέλιου, τον χτύπησε μουλάρι. Και να που το επιβεβαίωσε
    ο Σκαφίδας με λεπτομέρειες. (Βάλτε το τραγουδάκι του Σκαφίδα “φύγε να ησυχάσω) . Όσο για τον Στέλιο τον
    έχω αφίσα στο σπίτι και όλη την συλλογή του.

  4. Δεν ντρεπόσαστε λίγο Αφήστε τον άνθρωπο να ησυχάσει η ψυχούλα του. Ανανδροι δημοσιογράφοι….

    1. Οι αλήθειες πρέπει να λέγονται. Όσο κι αν πονάνε. Πρέπει να τα μαθαίνει αυτά ο λαός. Βέβαια είναι ατομική ευθύνη του καθενός να αξιολογεί και να διασταυρώνει το καθετί που διαβάζει. Δεν σημαίνει ότι όλα είναι αληθινά.

Comments are closed.