Γιώργο Λιάγκα ακούς; Πες αλεύρι, η Drag Queen σε γυρεύει… – Οι ΕΛΛΗΝΕΣ ξεκαθαρίζουν ότι… (BINTEO)

Κοινοποίηση:
λιαγκας

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Και η Εισαγγελική αρχή στον ύπνο του δικαίου αίσχος

  2. Με ολο το σεβασμο αυτος ειναι ο πολιτισμος 2023 της Ελλαδος? Τηλεσκουπιδια και αγριοπουστες? Συγχαρητηρια κ.Μητσοτακη!

  3. το Εθνικο κομμα ΕΛΛΗΝΕΣ τελευταιο προπυργιο αντιστασης
    εναντια στους ανωμαλους που κυβερνανε την Πατριδα…..
    ΟΛΗ η σημερινη βουλη μεσα στην διαφθορα και στην διαστροφη……..

  4. Σιγά..εδω έχουμε τον Λολα του JTTOF US που ειναι εκτρωμα απαράμιλλης ακαλειεργειας και ασχημος που ναι.. Λόλα Κερατσίν ΙΟΥ

  5. Σάλιαγκα στον έριξε τον πούτσο η ντιγκιντράγκα;

  6. ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ !!!!!!!!!!! ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΨΙΦΗΣΤΕ ΝΔ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ …….

  7. Το υπουργείο παιδείας δεν ενδιαφέρεται γιατί αυτός είναι ο σκοπός της παιδείας παγκοσμίως: Να διαβρωθεί οτιδήποτε Χριστιανικό. Γιατί αν η παγκόσμια κοινωνία δεν νομιμοποιήσει την ανωμαλία δια νόμου, ο Αντίχριστος δεν έρχεται. Όταν έρθει ο αντίχριστος η κοινωνία θα πρέπει να είναι έτοιμη σε όλα αυτά. Η Εκκλησία δεν ομιλεί γιατί το κράτος την απειλεί σε πολλά θέματα, είτε των μισθών, είτε σε ηθικά και οικονομικά παραπτώματα Εκκλησιαστικών προσώπων υπαρκτά ή ανύπαρκτα. Πλέον στην Εκκλησία έχουν πάρει το μάθημά τους από το κακό τέλος του Χριστόδουλου (και ξέρετε τι εννοώ) και κανείς δεν είναι διατεθειμένος να κάνει τον ήρωα ή τον νεομάρτυρα. Οπότε αντιλαμβάνεστε που βαδίζουμε. Η παγκοσμιοποίηση τρέχει και όποιος αντιστέκεται βρίσκει τον μπελά του είτε πολιτικός είναι αυτός, είτε Εκκλησιαστικός άρχοντας. Και όταν λέω τον μπελά του εννοώ την κοινωνική του – τουλάχιστον- εξόντωση. Πρωταγωνιστής της παγκοσμιοποίησης είναι η τηλεοπτική δημοσιογραφία, που έχει μεταβληθεί σε άτυπη δικαστική εξουσία.

Comments are closed.