Γιώργος Μουκίδης: Δεν θέλω να δώσω τραγούδια στη Δέσποινα Βανδή, μακριά κι αγαπημένοι

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

«Ο Αργυρός διαφημίζει χάμπουργκερ και ο Νότης τραγουδάει», λέει ο Γιώργος Μουκίδης.

Για τον Νότη Σφακιανάκη, τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τη Δέσποινα Βανδή μίλησε ο Γιώργος Μουκίδης, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και τον Οδυσσέα Μητσόπουλο.

 
«Όλοι θέλουν να επιστρέψει ο Νότης και εγώ παραπάνω. Για μένα το πρόσφατο βίντεο με τον Νότη Σφακιανάκη δε σημαίνει ότι είναι διατεθειμένος να επιστρέψει μουσικά. Οι δηλώσεις του για την Χρυσή Αυγή παρεξηγήθηκαν από την κοινή γνώμη, δεν ήξερε για ποιους μίλαγε, και εκτέθηκε. Οι δημοσιογράφοι δεν είστε και τα καλύτερα παιδιά, όταν “τσίμπησαν” τον Νότη, αποκάλυψαν το όνομά του. Για άλλον, θα έλεγαν γνωστός τραγουδιστής», είπε αρχικά ο Γιώργος Μουκίδης.

Ο Γιώργος Μουκίδης είπε στη συνέχεια: «Δεν μπορούμε να βάλουμε τον Αργυρό κοντά στον Σφακιανάκη. Ο Αργυρός διαφημίζει χάμπουργκερ και ο Νότης τραγουδάει. Τόση ανάγκη από λεφτά έχει; Αυτά τα τραγουδιστάκια δεν είναι αληθινοί καλλιτέχνες.

 
Ο Σφακιανάκης, για μένα, είναι ο τελευταίος των Μοϊκανών. Δύσκολα θα βγει καλλιτέχνης που να έχει τόσο βάρος».

 

Κλείνοντας, ο Γιώργος Μουκίδης ανέφερε: «Δε θέλω να δώσω τραγούδια μου στη Δέσποινα Βανδή. Είχαμε προσπαθήσει να δουλέψουμε μετά τον Φοίβο αλλά δεν προχώρησε και καλύτερα που δεν προχώρησε. Μακριά και αγαπημένοι».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

Leave a Response