Γιώργος Αγγελόπουλος: «Η μάνα μου έμαθε ότι θα πεθάνει από παρουσιαστή της τηλεόρασης»

Κοινοποίηση:
ΝΤΑΝΟΣ

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έδωσε μια συνέντευξη σε περιοδικό! και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο θάνατο της αγαπημένης του μητέρας ενώ αποκάλυψε πως η ίδια έμαθε το πόσο σοβαρή ήταν η κατάσταση της υγείας της από έναν παρουσιαστή της τηλεόρασης. Επίσης αναφέρθηκε στην κηδεία της μητέρας του όπου υπήρχαν κάμερες κάτι που δεν ήθελε.

Σε ενόχλησε που ήρθαν οι κάμερες στην κηδεία της;

Δεν θεωρώ ότι πρέπει όλα να θυσιάζονται στον βωμό της τηλεθέασης. Σκέψου ότι ένας παρουσιαστής είχε πει στον αέρα της εκπομπής του ότι η μάνα μου είναι άσχημα και ότι όλοι οι γονείς θέλουν να δουν τα παιδιά τους παντρεμένα πριν πεθάνουν.

Πρέπει λοιπόν να σου πω ότι η μάνα μου δεν ήξερε ότι έχει καρκίνο όταν το άκουσε. Αυτός ο δημοσιογράφος πρέπει να γνωρίζει ότι ήταν εκείνος που έδωσε αυτή την πληροφορία στη μάνα μου, που τον παρακολουθούσε μέσα από το νοσοκομείο.

Όλο το «θέατρο» που παίζαμε εκείνους τους μήνες πήγε να καταρριφθεί από αυτό το σχόλιό του. Μου είπε τότε η μάνα μετά από αυτό που είδε: «Γι’ αυτό παντρεύεστε; Γι’ αυτό δεν μου λέτε τι έχω; Πόσο καιρό έχω ακόμα;». Η αναμονή του γάμου ήταν η μόνη χαρά που είχε και της την πήρε.

Καταλαβαίνω τη δουλειά των δημοσιογράφων, τους σεβόμουν πάντα, αλλά θα ήθελα να μη συνοδεύουν οι κάμερες την πομπή εκείνη την ημέρα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Δλδ οταν πηγαινε για χημειοθεραπείες τι πιστευε; Σε ολα τα καρκινικά στο λενε στη μουρη σου. Ασε το ψεμα. Τραβα αλλου πες τα

Comments are closed.