Για τα μάτια του κόσμου! Δες πως σε κοροϊδεύουν Έλληνα οι «εμβολιομάχοι» [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
610418704100003f9281ce13

Στην Κρήτη βρίσκεται ο πρωθυπουργός, προκειμένου να πείσει τους Κρητικούς να κάνουν το εμβόλιο, την ώρα που τα CDC προειδοποιούν πως και οι εμβολιασμένοι θα επιστρέψουνς ε μέτρα περιορισμού λόγω της μετάλλαξης Δέλτα.

Μετά το Σπήλι Ρεθύμνου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε στο νοσοκομείο ΠΑΓΝΗ Ηρακλείου στις 12 το μεσημέρι, όπου συμμετείχε σε σύσκεψη με την διοικήτρια και τους υποδιοικητές της 7ης Υ.ΠΕ., τις διοικήσεις ΠΑΓΝΗ και Βενιζελείου, τους διευθυντές ιατρικών υπηρεσιών και τους συντονιστές διευθυντές COVID-19 ΠΑΓΝΗ και Βενιζελείου.

Ο κ. Μητσοτάκης, κατά την είσοδο του στο νοσοκομείο δέχθηκε θερμομέτρηση για τα μάτια του κόσμου! Ένα σόου απόλυτης κοροϊδίας, όπως θα δείτε και στην εικόνα.

Ο Πρωθυπουργός εξήγησε ότι η εμβολιαστική προσπάθεια θα πρέπει να ενταθεί, ενώ ζήτησε προς αυτή την κατεύθυνση, τη βοήθεια των γιατρών, προκειμένου όπως τόνισε, να μιλήσουν για την πραγματικότητα της νόσου μέσα στα νοσοκομεία, όσους μέχρι σήμερα βλέπουν διστακτικά ή με φόβο τον εμβολιασμό.

Έξω υπήρχαν κάποιοι υγειονομικοί που διαμαρτύρονταν, ωστόσο το αίτημα «Κατάργηση της τροπολογίας για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού! Είμαστε ΥΠΕΡ του εμβολιασμού, λέμε όχι στο διαχωρισμό εργαζομένων, στην αναστολή εργασίας και στις απολύσεις» ήταν χαμηλά στην λίστα τους και μάλλον βοήθησαν παρά εμπόδισαν το σόου του πρωθυπουργού.

Νωρίτερα μάλιστα ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε και μαντινάδα για το εμβόλιο.

Δείτε:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. …οι δολοφόνοι γιατροί των ε,ληνικων “νοσοκομείων” που χωρις μίζα δεν παιρνεις προτεραιότητα για χειρουργείο, για να σε σφάξουν, ούτε σε εκατό χρόνια…

  2. Ο ένας πάνω στον άλλον είναι οι παρατρεχάμενοι του συστήματος μέσα στο νοσοκομείο. Και κανένα τουρκοκάναλο δεν μιλάει για συνωστισμό. Αντίθετα στο συλλαλητήριο κατά των υποχρεωτικών εμβολιασμών είδαν συνωστισμό τα τουρκοκάναλα! Που εκεί ήταν σε εξωτερικό χρόνο. Α ρε λοιμοξιολόγοι και καναλάρχες, ξεφτιλιστήκατε πιο πολύ και από τους κωλοτούμπες και ψεύτες πολιτικάντηδες.

  3. ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΔΗΘΕΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ, ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΘΕ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

  4. γλυφτης με μαντιναδες….ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΓΛΥΦΤΗΔΕς ΔΤΗΝ ΕΛΑΣΣΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ?

Leave a Response