Για να μην ξεχνάμε… ΜΠΡΑΒΟ Παλαιστινίων στον Ερντογάν για την Αγ. Σοφία

Κοινοποίηση:
erdogan-670x400

Επειδή μερικοί συμπατριώτες μας,  έχουν τελευταία μια επιλεκτική, τρόπο τινά, μνήμη, θυμίζουμε απλώς την αντίδραση των “αδελφών” Παλαιστινίων στη μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί από τον Ερντογάν, τον Ιούλιο του 2020.

Το DP είχε γράψει τότε: “Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν με τον πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούτ Αμπάς. Πέραν των διμερών θεμάτων ο Παλαιστίνιος συνεχάρη τον Ερντογάν για την μετατροπή της Αγιάς Σοφιάς σε τζαμί, όπως αναφέρει η τουρκική εφημερίδα Γενί Σαφάκ, επικαλούμενη κυβερνητικές πηγές. Νωρίτερα είχε χαιρετίσει την απόφαση Ερντογάν για την Αγιά Σοφιά και η παλαιστινιακή Χαμάς που ελέγχει τη Λωρίδα της Γάζας. Ο Ερντογάν γιόρτασε την μετατροπή της ιστορικής εκκλησίας με μια άθλια φιέστα την προηγούμενη Παρασκευή (24 Ιουλίου 2020)”.

Κατά τα άλλα ορισμένοι θυμήθηκαν, μάλλον ετεροχρονισμένα, τους Φιλισταίους και τους Σελευκίδες, αδυνατώντας να καταλάβουν ότι τα ελληνικά συμφέροντα, όπως και να το κάνουμε, δεν ταυτίζονται με αυτά της Χαμάς ή του Παλαιστινιακού Ισλαμικού Τζιχάντ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: