Για αυτό τρέμει! Τι καταβρόχθισε η Μέρκελ σαν γουρούνα μετά το “ναυάγιο”! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
merkel2522

Οι διαφορές μεταξύ των ηγετών των χωρών μελών της ΕΕ ήταν πολύ μεγάλες ώστε να συμφωνηθεί τώρα το επόμενο πολυετές δημοσιονομικό πλαίσιο. Αυτό δήλωσε η καγκελάριος της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ μετά τη λήξη της έκτακτης συνόδου κορυφής στις Βρυξέλλες, η οποία αποδείχθηκε ένα… κανονικό ναυάγιο.

Δεν περίμενε βέβαια κανείς κάτι πολύ διαφορετικό. Κι αυτό αφενός διότι το ίδιο το ζήτημα της Συνόδου Κορυφής ήταν “καυτό” (σ.σ. για προϋπολογισμό ενός τρις ευρώ μιλάμε), αφετέρου το “ναυάγιο” είχε φανεί ήδη από την πρώτη, χθεσινή συνεδρίαση.

Η Μέρκελ πρόσθεσε ότι δεν έχει ληφθεί κάποια απόφαση για το πότε θα συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις για τον επταετή προϋπολογισμό. Λίγα λεπτά νωρίτερα, μια ευρωπαϊκή πηγή ανέφερε ότι δεν καθορίστηκε κάποια ημερομηνία για μια νέα σύνοδο κορυφής.

Αμέσως μετά τη λήξη της συνόδου και ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν είπε ότι δεν στάθηκε δυνατόν να υπάρξει σήμερα συμφωνία για τον προϋπολογισμό της Ένωσης.

Η Μέρκελ και οι… πατάτες της

Στο… περιθώριο της Συνόδου Κορυφής, η Γερμανίδα καγκελάριος έκανε μια επίσκεψη στο εστιατόριο του κτιρίου, όπου φάνηκε να επιλέγει πατάτες φούρνου.

Δείτε την εικόνα που ανήρτησε στο Instagram η Άνγκελα Μέρκελ

Φωτογραφίες

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response