Γιατρός στην Ικαρία έριξε απίθανο άκυρο στον Κούλη και έγινε viral!(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
maxresdefault

Σε φιάσκο εξελίχθηκε το ταξίδι του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στην Ικαρία, καθώς μετά τις αποδοκιμασίες από τους κατοίκους και ένας γιατρός τον αγνόησε επιδεικτικά.

Συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός πήγε να χαιρετίσει έναν γιατρό σε νοσοκομείο της Ικαρίας, δίνοντας του το χέρι του με γροθιά, με τον γιατρό όμως να κρατάει τα χέρια του σταυρωμένα πίσω από την πλάτη του, αποδοκιμάζοντας με αυτόν τον τρόπο τα κυβερνητικά μέτρα για τον κορωνοϊό.


Ένα βίντεο που προφανώς δεν σχολιάστηκε καθόλου από τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, τα οποία αντιθέτως μας έδειχναν πως οι κάτοικοι της Ικαρίας υποδέχθηκαν με… μαντινάδα τον πρωθυπουργό.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. Πω, πω, περιφρόνησε τον σαχλό τον Κούλη που έχει χεστεί πάνω του αλλά το παίζει άνετος και ταυτόχρονα τον κοίταζε κατάματα!

  2. Κι ο κουλης στενοχωρηθηκε τώρα..

    Καλά σας κάνουν..

  3. ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΤΡΙΧΩΤΟ ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΠΙΘΗΚΟ ΝΤΟΡΟΓΙΟ ΧΡΥΣΟ
    ΤΕΤΟΙΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑ ΣΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΔΕΙ
    ΤΟΝ ΑΓΝΟΗΣΕ Ο ΑΞΙΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΣΗΜΑΝΤΟ ΠΙΟΝΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΦΤΥΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΑΥΡΙΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

  4. Ντροπή ,εγώ πάντως θα έπιανα πρώτα τα κρεμαστα μου και μετα θα τον χαιρετουσα τον Κυριάκο μας το Παιδί του λαου

  5. Κλασικός Ικαριώτης.Βαριόταν να σηκώσει το χέρι τού.

    1. Ακριβώς…Αυτοί είναι οι άντρες παλαιάς κοπής να πείτε στον Χαϊκάλη….όχι αυτοί που αυνανίζονται και παίρνουν τηλέφωνα στα κοριτσάκια που έχουν ανάγκη την δουλειά …..για αναγκαστική “παρέα”.

  6. θα του δώσουν μετάθεση για σπιναλόγκα ! λολ

  7. Μπράβο του!! Μου έφτιαξε τη μερα! Αντίσταση με οποιοδήποτε τρόπο μέχρι να τιμωρηθούν όπως τους αξίζει.

  8. Θερμά συγχαρητήρια για την υπερήφανη,αξιοπρεπή, εύλογη στάση του ιατρού! Μακάρι να ακολουθήσουν και άλλοι συνέλληνες το παράδειγμά του.Όχι πια άλλοι γυμνοσάλιαγκες…

  9. ειμαι περιεργος να δω που θα στειλει η” βρωκουλα” αυτον τον λεβεντη γιατρο λιαν συντομως , στις επαλξεις και αναμενουμε.

  10. Γιατρέ μέ ένα μπιστόλι Parabellum θά έσωζες τήν Ελλάδα από τόν Μητσοτέικο κορωνοιό.
    Γιάννης Λάκων

  11. Δηλαδή με αυτή τη μαλακία που κάνει ο Κούλης δεν μεταδίδεται ο ιός; Πρωτίστως δεν τηρεί αποστάσεις δύο μέτρων. Και στην πάνω επιφάνεια του χεριού δεν υπάρχει ο ιός;

  12. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ΜΕ ΜΠΑΛΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΛΥΦΤΗΣ ΚΑΙ ΜΟΥΝΟΠΑΡΑΚΑΛΙΤΣΑΣ…ΟΛΟΙ ΑΝ ΤΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑ ΠΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ…ΝΑ ΝΟΙΩΘΕΙ ΠΑΡΗΣΑΚΤΟΣ ΠΑΝΤΟΥ

Comments are closed.